IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандал в музиката: The Weeknd обвини Грами в корупция

27 ноември 2020 08 40

Музикантът получи и отговор

Снимка: БГНЕС

Музикален скандал се разигра между The Weeknd и музикалните награди „Грами“. Феновете на 30-годишния Ейбъл Тесфайе бяха изключително разочаровани, че новият му албум After Hours, горещо приет както от критиците, така и от слушателите, не бе отбелязан в нито една категория от престижните награди „Грами“. Самият артист също не беше възхитен от ситуацията и я коментира остро в социалните мрежи.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

„Наградите „Грами“са корумпирани. Дължите това на мен, моите фенове и прозрачността на индустрията“, пише The Weeknd. Неговата публикация бързо събра милиони харесвания в социалната мрежа, а в коментарите феновете на музиканта го подкрепят, но предупреждават, че думите му могат да донесат сериозни последствия и да му затворят други врати.

Харви Мейсън, президент на Националната академия за звукозаписни изкуства и науки, отговори на канадския музикант в списание Variety: „Разбираме разочарованието на The Weeknd. Бях изненадан и мога да разбера как се чувства.

Тази година той издаде страхотна музика и приносът му към музикалната общност е възхитителен. Бяхме щастливи да разберем, че той ще участва в Супербоул и ще бъдем щастливи да го поканим да участва на „Грами“. Но всяка година има все повече и повече достойни артисти, отколкото са самите номинации.“
 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари