IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Галеки от „Теория за Големия взрив“ се раздели с приятелката си

2 декември 2020 10 40

Скоро детето им ще навърши 1 година

БГНЕС

Актьорът Джони Галеки и неговата приятелка Алейна Мейър са се разделили. Това съобщава източник на списание People, според който двамата ще си поделят грижите за своя син.

45-годишната звезда от сериала „Теория за Големия взрив“ и 23-годишната му половинка не са успели да изгладят противоречията помежду си и въпреки че имат бебе, са решили да продължат живота си поотделно.

След близо месец момченцето на бившата двойка – Ейвъри, ще навърши една годинка.

Джони Галеки започна да излиза с красивата Алейна Мейър от август 2018-а, като в края на 2019 г. се роди и тяхното момченце.

„Наистина има любов за всички“, съобщи тогава актьорът и помоли своите почитатели за малко спокойствие, за да може да сподели радостта си със своята любима.

Най-вероятно отношенията между Джони и Алейна са се влошили по време на пандемията. В един момент те спряха да влизат в профилите си в социалните мрежи, като последните им общи снимки в Instagram са от април.

По едно време се говореше, че Галеки смята да предложи брак на жената, от която има дете, дори двамата носеха симпатични пръстени, но след това се оказа, че той така и не го е направил.

По-рано Джони излизаше с колежката си Кейли Куоко, с която бе и двойка в „Теория за Големия взрив“. Двамата бяха заедно близо 2 години, но през 2010-а се разделиха.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари