IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин О'Хара пресъздаде емблематична сцена от „Сам вкъщи 2“

3 декември 2020 10 40

Броени дни преди Коледа малкият Кевин отново ще бъде забравен

БГНЕС

Декември е и всички ние вече сме заобиколени от коледна украса. Празничното настроение е навсякъде, а с него идват и познатите няколко части на „Сам вкъщи“.

За да предизвика усмивките на феновете си, актрисата Катрин О'Хара записа забавно видео в TikTok. В него тя пресъздава най-емблематичните сцени на г-жа Кейт Макалистър – майката на Кевин.

Звездата е разделила екрана на две, като в едната част показва своята героиня, а в другата е самата тя.

Катрин клати глава, след което изкрещява „Кевин“ и припада на летището – същото, което прави майката на малкото момче, когато разбира, че то е останало само в Ню Йорк за празниците, защото го е забравила.

Сцената е от „Сам вкъщи 2“, където Кейт Макалистър пропътува хиляди километри с камион, возейки се с група музиканти, за да се върне при Кевин.

Много от последователите на актрисата отбелязаха, че тя е невероятен талант.

„Тя е истинско богатство“, коментира жена, споделила коледния ѝ клип.


 
И докато всички се радват, че О'Хара се е върнала в далечната 1992 г., когато е сниман филмът, не бива да пропускаме и самият Маколи Кълкин, който най-вероятно също ще ни изненада с някой скеч с героя, чрез който става най-известен в киното. След президентските избори в САЩ, много от потребителите на социалните мрежи не пропуснаха да отбележат, че Доналд Тръмп се е снимал в „Сам вкъщи 2“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари