IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ерин Дохърти: След „Короната“ животът ми няма смисъл

3 декември 2020 08 40

Актрисата изигра принцеса Ан в популярната драма

Снимка: БГНЕС

Сериалът „Короната“ е един от най-популярните през последните четири години. Историята за британското кралско семейство прикова милиони зрители към платформата Netflix и ги накара да изгледат епизодите на един дъх. Преди месец беше пуснат и четвъртият сезон от драмата, като в него можем да видим началото на любовта между принцеса Даяна и принц Чарлз, както и отношенията между Маргарет Тачър и кралица Елизабет II.

И докато всички сме пленени от невероятния сценарий и играта на актьорите, има един човек, който пряко е засегнат от „Короната“. Става дума за Ерин Дохърти, която влезе в ролята на принцеса Ан – единствената дъщеря на кралица Елизабет II. 28-годишната актриса официално приключва работа по проекта с края на четвърти сезон, което не е никак добра новина за нея. Пред списание Grazia тя казва, че в момента изпитва шок, защото ролята е била огромна част от живота ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erin Doherty (@erinrdoherty)

„Само преди седмица напълно осъзнах, че всичко за мен е приключило. Усещах болка в тялото и ума си, защото повече няма да играя тази жена. Разбрах, че трябва да я пусна. Много е тъжно“, споделя Дохърти пред изданието. Добавя, че след края на четвърти сезон се е почувствала психически смазана, защото животът ѝ вече нямал смисъл. Сериалът успява да приключи снимки преди началото на пандемията, като изолацията още повече влияе негативно на актрисата.

„Нямах цел. Преди правех 200 неща в един ден, а сега се върнах към кота нула“

В интервюто Дохърти разкрива как е успяла да премине от участието си в един от най-успешните сериали към нормалния си начин на живот. У дома трябва да се съобразява с още шест човека и едно куче, което по време на изолацията е доста трудна задача. За да се справи с претъпкаността и да забрави за ролята си на принцеса Ан, Ерин се учи как да жонглира. „Това ме държеше в кондиция. Просто трябваше да се фокусирам върху нещо“, казва тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erin Doherty (@erinrdoherty)

Актрисата, която също играе и в „Клетниците“, чувства, че сякаш нищо не се е променило в живота ѝ след участието ѝ в „Короната“. Признава, че обстановката вкъщи е същата, като около нея постоянно има хора, които искат да използват кухнята, докато тя просто иска спокойно да си сготви спагетите.

„Короната“ е достъпна в Netflix, като може да гледате абсолютно всички сезони досега.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари