IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тифани Хадиш отказала на наградите „Грами“: Отношението им е неприемливо

14 декември 2020 09 00

„Все едно да те поканят на среща, но ти да платиш за вечерята“, казва актрисата

Снимка: БГНЕС

Тифани Хадиш разкрива причината за отказа ѝ да води церемонията преди телевизионното раздаване на наградите „Грами“ следващата година.

В скорошно интервю с Variety актрисата споделя, че не приела офертата, след като от Звукозаписната академия са ѝ казали, че сама трябва да си плати за прическата, грима и дрехите, като няма да получи никаква компенсация за това. Шоуто продължава три часа, което означава, че Хадиш ще трябва да смени поне няколко тоалета, които да са дизайнерска изработка и ще струват доста скъпо.

„Всичко това трябваше да излезе от моя джоб. Не знам дали отказът ми означава, че повече няма да бъда номинирана, но това беше неуважително“, казва тя пред Variety. На 31 януари 2021 година Хадиш ще се бори да спечели в категорията „Най-добър комедиен албум“ за „Black Mitzvah“ на платформата Netflix. Звездата не смята, че воденето на церемонията си заслужава пръскането на толкова много пари за визия.

Според Хадиш, възможността е прекрасна за набиране на още повече слава, но е трябвало да откаже, защото предложението не е било коректно. „Това трябва да бъде коментирано. Колко ли хора е трябвало да го правят преди? Все едно един мъж да те покани на вечеря, но да иска ти да я платиш“. Харви Мейсън-джуниър – временният президент на Звукозаписната академия, публикува видео в Instagram, с което се извинява на Тифани.

„Разбрах, че сме предложили на Тифани Хадиш да води тазгодишната церемония. За съжаление, без мое знание, агентът, който се е свързал с нея, е казал на г-ца Хадиш че няма да платим за нищо по време на събитието“, казва той в клипа. Добавя, че за него подобен подход е грешен и е ядосан от решението. Мейсън-джуниър разкри, че е говорил с Хадиш лично за проблема и ѝ се е извинил.

Според Variety, около 70 награди „Грами“ се раздават преди да започне телевизионното събитие. Тази церемония се предава на живо на сайта Grammys.com и на CBS.com. Миналата година британската изпълнителка Имоджен Хаап беше водеща. Церемонията по раздаване на 63-те награди „Грами“ ще бъде предавана по телевизията на 31 януари 2021 година. Водещ ще бъде Тревор Ноа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари