IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бонд може да почака и още отложени премиери 

4 януари 2021 10 50

Кои филмови саги закъсняват с появата си заради пандемията...

Снимка: БГНЕС

Несъмнено и киното усети появата на коронавируса. Салоните постепенно се затвориха, зрителите се настаниха от големия екран пред малкия и се настроиха предимно за сериали. И все пак някои особено чакани филми от поредици чакат срещата си със зрителите, а техните автори решиха да се презастраховат и да отложат премиерите им за по-сигурни времена. Така голяма част от заглавията на 2021 г. се нареждат за година по-късно. Ето и някои от тези филми.

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness

Новият филм за доктор Стрейнджлав – част от семейството на Марвел трябваше да се появи през май месец 2021 г., но вече бе обявено, че „Дисни“ планира да премести режисирания от Сам Райми филм за 25 март 2022 г.

Thor: Love And Thunder

Тор за четвърти път ще разгърне мощта си в Thor: Love And Thunder, режисиран от Тайка Уайтити, а на екрана ще видим Крис Хемсуърт, Теса Томпсън и Натали Портман. Злодеят ще е Крисчън Бейл. Феновете на поредицата очакваха да видят звездната битка от 5 ноември 2021 г., но вече датата е 11 февруари 2022 г.

„Индиана Джоунс 5“

Няколко пъти вече Харисън Форд даде заявка, че влиза за последно в емблематичния образ на Индиана Джоунс, но загатна, че и никой друг няма да се превъплъти в прочутия герой. Приключенията на авантюристичния археолог отново са под водачеството на „Лукасфилм“, но Спилбърг няма да седне на режисьорския стол. Неговото място е заето от Джеймс Мангол. Заради пандемията премиерата е преместена от 9 юли 2021 г. за 29 юли 2022 г.

„Смъртта може да почака“

Новият филм за Джеймс Бонд, в който главната роля отново( а и за последно) е поверена на Даниел Крейг, бе отложена от ноември 2020 година за 2 април 2021 г. Това е 25-ия филм от поредицата и пети с Крейг в главната роля и се оказва с „най-лош късмет“. А и виждайки с какво темпо се развива пандемията, съвсем не е сигурно дали датата няма да бъде отложена за пореден път.

„Нито звук“ 2

„Нито звук“ се оказа доста успешен за жанра си хорър. Творението на Джон Кразински се оказа тотален хит сред феновете, които очакват с нетърпение продължението за втора доза адреналин. „Нито звук 2“ трябваше да има своята премиера в Европа на 19 март, а в САЩ най-късно до 20 март. „Парамаунт“ обаче го отложи и все още не е определил нова дата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари