IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато разкрива тъмната си страна в своя канал

16 януари 2021 21 00

Певицата прави своя поредица в YouTube

БГНЕС

2020 г. бе трудна за Деми Ловато. Освен че нямаше много изяви като изпълнител заради пандемията, тя откри любовта, но бързо се разочарова от нея. Това доведе до годеж и развалянето му със скандал, за който все още се говори в социалните мрежи. Отново сама, певицата промени външния си вид и се опита да покаже, че остава силна.

Но какво са проблемите с връзките на звездата в сравнение с влечението ѝ към наркотиците, заради което през 2018 г. за малко да загуби живота си?! Тогава тя бе спасена след свръхдоза и се наложи да прекара месеци наред в клиника, за да се справи с желанието си да употребява упойващи вещества и алкохол. Повече от две години след това, Ловато е готова да разкаже за това в поредицата Dancing With the Devil.

За да развие своя канал в YouTube и да го направи печеливш, а и да покаже, че наркотиците вече са зад гърба ѝ, Деми ще заснеме няколко епизода, първият от които ще бъде пуснат на 23 март.

„Имам толкова много неща да кажа, но знаех, че трябва да го направя по правилния начин. Благодаря на семейството, приятелите и феновете ми, че останаха до мен през тези години, в които аз се уча и раста. Развълнувана съм най-накрая да споделя тази история с вас“, обяснява певицата в Instagram и показва снимка от снимачната площадка.

Изпълнителката на Tell Me You Love Me пусна и кратко видео, с което да привлече вниманието на последователите си. Тя споделя още, че след две години е готова да разкаже за това как се изправила лице в лице с най-мрачната точка от своя живот.

Новият проект на Деми Ловато е режисиран от Майкъл Д. Ратнър. Той има за цел да насочи вниманието на аудиторията към физическото, емоционално и психично здраве, показвайки трудностите, с които се е сблъсквала звездата, станала любимка на много подрастващи.

„Готовността на Деми да изследва най-тъмните моменти от живота си ще остави публиката с пълно разбиране за всичко, което е преживяла. Документалните серии ще осигурят истински прозорец към живота на една от най-големите звезди в света, която е просто човек“, разказва Ратнър.

Певицата не за първи път снима подобни видеа, след като излезе от клиниката. През 2010 г. тя бе главно действащо лице в поредицата Stay Strong, където разказа както за наркотиците, така и за хранителното си разстройство. След това – през 2017-а, тя участва с личните си истории в Simply Complicated.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари