IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни: Бях пиян, докато снимах филм с Мишел Пфайфър

25 януари 2021 14 40

Двамата работили по проекта One Fine Day

Снимка: БГНЕС

Понякога дори най-добрите в бизнеса могат да пострадат от твърде шумен купон.

Преди почти 25 години Джордж Клуни и Мишел Пфайфър обединяват таланта си и създават филма One Fine Day. Историята разказва за двама непознати и техните деца, които съвсем неочаквано се срещат в Ню Йорк.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RachelGreen (@elodielauraa)

И докато филмът разказва за любовта между двама непознати, то на снимачната площадка е било малко по-различно. По време на поредицата Actors on Actors Джордж Клуни и Мишел Пфайфър си спомнят за миналото, като актьорът говори за точно определен момент, в който се е появил малко почерпен за снимки. Клуни е бил на купон с близкия си приятел Ранди Гербер, като се е прибрал у дома чак към 1 след полунощ.

„Събудих се в 5 сутринта и помислих, че всичко е наред. Тогава се погледнах в огледалото и осъзнах, че все още съм пиян“, спомня си Клуни. Той допълва, че е отишъл на снимачната площадка, срещнал се е с Пфайфър и двамата са говорили за сцените, които е трябвало да изиграят. Актрисата обаче бързо е разбрала какво се случва и е заявила, че колегата ѝ все още не може да се възстанови от снощния купон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RachelGreen (@elodielauraa)

За да се справи с лошия си дъх, Джордж се е опитал да използва всяка вода за уста, която е намерил в караваната си. Той се е постарал повече, защото сцената, която е трябвало да снимат, е била диалог на близко разстояние между него и Пфайфър. По време на разговора, Мишел си спомни и за още един инцидент с колегата ѝ. На почивката между снимките на One Fine Day Джордж и част от екипа са решили да поиграят баскетбол, който обаче не завършил добре.

„Един човек от екипа ме удари с лакът в лицето и ми счупи кост до очната кухина. Помня, че тогава снимахме няколко сцени, в които трябваше да крия раненото си око с екранното си дете“, казва Джордж. Въпреки проблемите на снимачната площадка, филмът се превръща в любим на зрителите. Романтичната комедия успява да спечели „Оскар“, „Златен глобус“ и „Грами“ за песента For the First Time.

Повече от две десетилетия след премиерата Джордж Клуни вече е горд баща на 3-годишните близнаци Александър и Ела. Мишел си спомня, че по време на снимките актьорът е бил чудесен с децата на снимачната площадка, което я е навело на мисълта, че той ще стане страхотен родител. „Гледах те с Мей и Алекс. В душата си ти все още си дете, като Питър Пан“, казва Пфайфър. Тя допълва, че понякога поведението на колегата ѝ я е изнервяло, защото винаги е разсейвал децата и това е забавяло снимките.

„30 минути се опитваме да ги успокоим, след което ти идваш и разваляш всичко. Кажеш някоя шега и те започват да се смеят, а след това се изнервяш, че не се държат нормално“, споделя актрисата. Джордж отговаря, че тези факти показват, че тогава не е бил готов за деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари