IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мистър и Мисис Смит се завръщат: Ще видим ли отново Анджелина Джоли и Брад Пит на екран?

15 февруари 2021 17 40

Филмът даде началото на Бранджелина

Снимка: БГНЕС

Ако сте фенове на Брад Пит или Анджелина Джоли, или пък и на двамата, със сигурност поне веднъж сте гледали „Мистър и Мисис Смит“. Филмът разказва за двама тайни агенти, които се влюбват, но в крайна сметка трябва да измислят начин, по който да спасят живота си. В основата на сюжета обаче не са грандиозните каскади или хилядите куршуми, които се изстрелват, а любовта между двама души, която трябва да победи всички трудности.

Романтичната приказка излиза извън рамките на екрана. Пит и Джоли започват връзка, която взривява Холивуд, като Брад е заклеймен от феновете на Дженифър Анистън, за която той е женен по онова време. Това обаче не пречи на актьора и той създава семейство с Анджелина, като двамата имат шест деца – 3 биологични и 3 осиновени. Връзката между тях продължава повече от 10 години, но звездите се разделят само две години, след като официално сключват брак.

Сега обаче се заговори, че ще бъде направен нов „Мистър и мисис Смит“, което накара феновете да помечтаят за Бранджелина на екран. За съжаление, Брад и Анджелина няма да играят във филма, като на тяхно място ще се появят Доналд Глоувър и Фийби Уолър-Бридж. Проектът трябва да бъде пуснат през 2022 година в платформата Amazon Prime Video.

Доналд обяви новината по свой уникален начин, публикувайки видео в Instagram. На него се вижда как актьорът тръгва да танцува, но точно тогава кадърът се мести върху Фийби. Тя, от своя страна, е по пижама и на фона на песента Put Your Head on my Shoulder се обляга на рамката на вратата. Феновете на „Мистър и Мисис Смит“ веднага ще познаят, че позата е от оригиналния плакат на филма.

Дженифър Салк, директорката на Amazon Studios, заяви пред E!News, че Доналд и Фийби са едни от най-талантливите актьори в света. „Това е сбъдната мечта за нас, както и за нашата публика, да съберем две невероятни сили в един екип“, допълва тя. Казва, че филмът е познат на всички, но няма търпение да види как новият сценарий ще се съпостави с оригиналния.

Доналд Глоувър добива огромна популярност след участието си в сериала „Атланта“, за който печели и награди „Златен глобус“ и „Еми“ през 2017 година. Той е номер едно в категориите „Най-добър режисьор на комедиен сериал“ и „Най-добър актьор в главна роля в комедиен сериал“.

Фийби Уолър-Бридж пък става известна с ролята си в сериала Fleabag и Killing Eve, като печели цели седем награди „Еми“. През 2019 година взима три статуетки за „Най-добър сценарий на комедиен сериал“, „Най-добра актриса в главна роля в комедиен сериал“ и „Най-добър комедиен сериал“ за Fleabag.

Дали двамата ще бъдат по-добри от Брад Пит и Анджелина Джоли, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари