IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пол Маккартни готов с биографичната си книга

26 февруари 2021 09 00

В нея са публикувани текстовете на над 150 песни

БГНЕС

Пол Маккартни е готов с биографичната си книга. Това стана ясно от официалния профил на легендарния певец в Instagram, където той публикува кратък цитат от нея.

Основателят на Beatles разкрива, че на 78 години най-сетне е завършил своя труд, събирайки на едно място много интересни разкази, писма и непоказвани снимки. Той е публикувал и текстовете на 154 песни, както и част от ранните си композиции за деца.,

„По-често, отколкото мога да преброя, бях питан дали ще напиша автобиография, но никога не намирах подходящо време. Единственото нещо, което винаги съм успявал да правя, независимо дали у дома или на път, е да пиша нови песни“, признава Макартни.

В социалната мрежа Пол е качил клип, който показва неговия музикален път до наши дни.

„Знам, че някои хора, когато достигнат определена възраст, обичат да си водят дневник, за да си припомнят ежедневни събития от миналото, но нямам такива тетрадки. Това, което имам, са моите песни, стотици от тях, които служат почти за същата цел. И тези песни обхващат целия ми живот“, коментира любимият изпълнител на няколко поколения.

В книгата певецът разказва как са се родили текстовете на песните на неговата група, кои хора и места, на които е бил по света, са го вдъхновили за нова музика.

Важно място в биографията заема и историята на Маккартни и неговата съпруга Нанси, която винаги го е подкрепяла.

„Ще покажа на хората неща за моите песни и живота ми, което те не са виждали преди“, споделя още той, цитиран от Mirror.

Книгата на певеца има за цел не само да покаже кариерата му през годините, а и начина, по който той носи музиката в сърцето си и я предава на своята публика. Тя е писана в продължение на пет години с помощта на известен редактор.

Очаква се биографията на Пол Маккартни да излезе чак през ноември, под формата на две части с твърди корици.

Легендарният музикант не пише за първи път. Неговата първа книга е за деца и се нарича „Хей, дядо Готин!“, като излиза на пазара през 2019 г.

„Той има четири внуци и ги нарича хлапаци. Те много го обичат и заедно поемат на какви ли не приключения. А той си пада малко нещо магьосник, ще видите в книгата. Исках да напиша тази история за всички дядовци и баби – и за техните деца – за да могат да им го четат преди лягане“, споделя той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари