IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс и Джордж Клуни отново заедно

4 март 2021 08 40

Двамата ще участват в общ проект за големия екран

Снимка: БГНЕС

Новината за събирането на двама от любимите ни актьори винаги може да ни развълнува, дори в трудни времена като днешните.

Преди няколко дни беше съобщено, че Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще обединят сили в романтичната комедия „Билет за рая“. Филмът ще бъде проект на Universal Pictrues и Working Title, като режисьор ще бъде Ол Паркър. Заглавието е повече от чудесно за тандема Робъртс-Клуни, тъй като общото им участие си е истински билет за рая. Талантът и на двамата е несравним, като за добрата екранна работа помага и приятелството между актьорите.

Робъртс и

Снимка: БГНЕС

Ол Паркър е режисирал и продължението на Mamma Mia, озаглавено Mamma Mia! Here We Go Again, както и написа сценария заедно с Даниел Пипски. В новия проект Джордж Клуни и Джулия Робъртс ще играят разведена двойка, която се съюзява и пътува до Бали, за да спре дъщеря си, преди да направи същата грешка, каквато те си мислят, че са направили преди 25 години.

Освен че ще влязат в главните роли, Клуни и Робъртс ще бъдат част от продуцентския екип, като всеки застава зад филма със своята собствена компания. Това ще е третият общ проект между двамата, като преди това ги видяхме в Бандата на Оушън и Пулсът на парите.

Робъртс и

Снимка: БГНЕС

Снимките на „Билет за рая“ трябва да започнат по-късно тази година, като все още не е ясно кога филмът ще излезе на големия екран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари