IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Том Харди не можа да запази имиджа на Капоне

25 юни 2021 14 40

Фенове потресени от биографичния филм за легендарния Капоне

Снимка: БГНЕС

Том Харди от години е считан за секссимвол, но изглежда последната му роля може да окаже негативно влияние на репутацията му на хубавец и дори на актьор. Звездата засне биографична лента за мафиотския бос Капоне по продукция на британския Netflix, която обаче видимо няма да пожъне успехи като други филми за мафията.

В лентата Харди, който се превъплъщава в образа на боса Капоне, предава последните 10 години от живота на престъпника във Флорида, след като е излежал 10 години зад решетките и се бори с ментални проблеми. Епичният бос бе осъден на 11 години за неплатени данъци, но бе освободен по-рано заради влошено здраве. Капоне умира на 48 години в Палм Айлънд, Флорида през януари 1947, което е наложило голяма трансформация във визията на актьора, за да бъде състарен.

Според мнозина по време на филма има възмутителни сцени, в които актьорът носи и сменя памперси за възрастни, които вече е нацапал.

Феновете бяха категорични, че лентата не си струва и е пълна загуба на време. Те изказаха негодуванието си в Twitter с коментари като: „Майната му на Капоне, това беше 1 час и 45 минути загубено време, което никога няма да си върна. Обичам Том Харди, но филмът определено не става“, „Току-що загубих 2 часа време, в които можех да дремна заради новия филм на Том Харди Капоне“; „Обичам Том Харди, но този филм е ужасен. Предадох се на 60-ата минута“.

Капоне е диагностициран със сифилис и гонорея преди да влезе в затвора в Атланта. По-късно диагнозата му е сифилис на мозъка, което уврежда и менталната му възприемчивост до степен, в която той започва да се държи като 12-годишно дете.

В биографичния филм участват още Линда Карделини като съпругата на мафиота Мае, Фбак Лоудън като агента на ФБР Агент Крауфърд и Мат Дилън като Джони.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари