IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс празнува 15 години от първия епизод на „Хана Монтана“

28 март 2021 15 00

Певицата написа писмо до своя персонаж в сериала

БГНЕС

Помните ли усмихнатата Хана Монтана, която гледахме в продължение на няколко години по Disney? Майли Сайръс, която я изигра, стана известна именно чрез този образ, а после тръгна да се развива на музикалната сцена. На 24 март тя отбеляза 15 години от пускането на първия епизод на комедийния сериал за живота на момичето, живеещо в Малибу.

Снимките на певицата като Хана Монтана и до днес красят ученически раници, несесери, тетрадки, дори дрехи. За да припомни за тийнейджърката, тя ѝ написа специално писмо на цветна хартия, точно както едно време е попълвала лексиконите и описа какво въздействие е оставила тя върху нея.

„Ти беше като ракета, която ме изпрати до Луната и никога не ме върна обратно“, споделя Сайръс, която се снима в тв шоуто от 2006 до 2011 г., като то е ключово за развитието на нейната кариера като изпълнителка.

28-годишната звезда си спомня всички хубави и лоши моменти по време на снимките. Сред тях като най-важни тя отбелязва първата ѝ менструация, загубата на дядо ѝ, както и работата с баща ѝ Били Рей Сайръс. Тя посочва в писмото, че целият актьорски състав на „Хана Монтана“ се е превърнал в нейното голямо семейство.

Певицата посочва, че дължи много на сладката Хана, както и на всички от екипа, които са повярвали във възможностите ѝ преди 15 години. Тя отбеляза, че майка ѝ има голяма заслуга за това, че тя получила ролята, защото винаги е била до нея и я е водила на най-различни прослушвания.

Майли изтъква, че персонажът, който следят хиляди тийнейджъри по цял свят, е „най-големият подарък“, който тя би могла да има.

Макар след 15 години Сайръс да е далеч от образа на невинното момиче, тя често припомня неговите лудории, качвайки забавни моменти от шоуто.

Майли Сайръс,

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари