IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Мегзит“ на големия екран: филм за враждата на принц Хари и Меган Маркъл с кралското семейство

29 март 2021 17 50

Продукцията е вдъхновена от интервюто на херцозите на Съсекс с Опра Уинфри

Снимка: БГНЕС

Lifetime получи зелена светлина за заснемане на филм за херцога и херцогинята на Съсекс след откровения им разговор с Опра Уинфри. В интервюто принц Хари и Меган Маркъл споделиха подробностите за конфликта с кралското семейство, разкривайки истинските причини зад „Мегзит“.

„Филмът ще се фокусира върху нарастващата изолация на Меган и страха на Хари, че историята ще се повтори и той няма да може да защити съпругата и сина си от същите сили, довели до смъртта на майка му, отбелязват от екипа. Филмът ще покаже и семейните кавги между Уилям и Хари, Кейт и Меган, които доведоха до окончателното скъсване на семейните връзки.“

„Хари и Меган: Бягството от двореца“ е третият филм за херцозите на Съсекс. Дебютната продукция излезе през 2018 г., втората – през 2019 г.

Ролята на Маркъл беше изиграна от Парис Фитц-Хенли и Тифани Смит. В ролята на принц Хари бяха Мъри Фрейзър и Чарли Фийлд.

Кои ще се превъплътят в херцозите на Съсекс в новия проект, все още не е известно. Снимките трябва да започнат тази пролет, а премиерата е планирана за есента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари