IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мили Боби Браун: Никога не съм гледала филм за Хари Потър

5 април 2021 15 00

Актрисата призна, че не е фен и на поредицата на Marvel

Снимка: БГНЕС

Мили Боби Браун със сигурност е едно от талантливите деца на Холивуд. Добива слава чрез сериала Stranger Things, където влиза в ролята на Единадесет – момичето, което има свръхсили и се опитва да спаси приятелите си от чудовище. Когато излиза първият епизод, Браун е едва на 12 години, но прави изключително силен дебют в телевизията и започва да получава различни холивудски роли.

Само 3 години след излизането на Stranger Things, актрисата е избрана за филма Godzilla: King of the Monsters, след което следва роля в Enola Holmes и Godzilla vs Kong. Въпреки че работи в киното, Браун признава, че не е гледала едни от най-касовите проекти в индустрията като тези за героите от семейството на Marvel или пък поредицата за Хари Потър. Актрисата споделя пред MTV, че не е гледала и филмите от сферата на DC, но е готова да им даде шанс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @milliebobbybrown

„Не съм голям фен на Marvel или DC, защото аз работя със свръхестествени роли. Искам да гледам нещо, което е реално“, казва Браун. Тя допълва, че много от приятелите ѝ не разбират и как не е гледала филмите за Хари Потър, на което момичето няма категоричен отговор. Що се отнася до телевизията, тук Мили също има голям пропуск. Досега тя не е гледала нито един епизод на The Office, но успява да се реабилитира, тъй като била зрител на всичките 236 епизода от „Приятели“.

Макар че Браун не обича да гледа филми от различни поредици, тя казва, че се чувства доста привързана към тази вселена. „Никога не играя персонаж, който участва само в един филм. Винаги има нещо, което да се развива и това ме вълнува, защото знам, че преживяването няма да е веднъж. Харесва ми да играя една роля, да си почина година и след това отново да се завърна към нея. Това показва развитие в персонажа“, споделя звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @milliebobbybrown

В момента Мили може да бъде видяна като Мадисън Ръсел в Godzilla vs Kong, като играе ролята за първи път през 2019 година. Освен това, съвсем скоро трябва да се появи и четвърти сезон на Stranger Things в платформата Netflix. На същото място може да гледате и Enola Holmes, който беше пуснат през септември 2020 година. Браун казва, че в момента се водят преговори за продължение, но все още нищо не е ясно.

„Бих се радвала да се завърна като Енола Холмс. Моля се това да се случи“, допълва тя пред MTV. Другите проекти, в които Мили играе са The Girls I've Been и The Thing about Jellyfish. Тя също така е подписала договор с братята Русо за следващия им научнофантастичен филм The Electric State.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари