IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силвестър Сталоун пенсионира Роки Балбоа

8 април 2021 17 50

Актьорът няма да се появи в третия филм от поредицата „Крийд“

Снимка: БГНЕС

Силвестър Сталоун окача боксовите си ръкавици.

74-годишният актьор няма да се появи в третия филм от поредицата „Крийд“. Новината първоначално беше съобщена от Hollywood Reporter, а по-късно беше потвърдена и от говорител на звездата. Засега обаче не е ясно каква е причината зад решението и дали тя е свързана с пандемията или с други проекти.

Сталоун се появява за първи път като Роки Балбоа през далечната 1976 година, като историята разказва за боксьор в аматьорската лига, който получава златната възможност да се бие срещу шампиона в тежка категория. Филмът получава 3 награди „Оскар“, включително за най-добър филм, най-добър режисьор и най-добра главна мъжка роля. Успехът на „Роки“ създава още шест серии, като последната е през 2006 година. Тогава Сталоун не само играе главната роля, но пише сценария и е режисьор.

След като персонажът му се пенсионира, на боксовата сцена се появява нов герой – Дони Крийд, който е син на най-големия противник на Роки – Аполо Крийд. Въпреки конкуренцията, Балбоа решава да вземе под крилото си младия спортист и да го научи на всичко, което знае за бокса и за живота. Сталоун се появи в първите два филма, но явно това му е било достатъчно.

„Крийд 3“ е планиран за 23 ноември 2022 година, като Майкъл Б. Джордан се завръща в ролята си на Дони Крийд, като в същото време ще направи и режисьорския си дебют. „Режисьорството винаги ми е било страст, но исках да изчакам точния момент. „Крийд 3“ е този момент – вече знам кой съм, имам собствена агенция, пораснал съм в професионален план и съм се учил от най-добрите в бизнеса“, казва актьорът пред списание People. Добавя, че историята в „Крийд 3“ е много лична за него и ще направи всичко възможно да я представи по най-добрия начин пред зрителите.

Теса Томпсън и Филисия Рашад също ще се завърнат в „Крийд 3“ респективно като Бианка и Мери Ан Крийд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари