IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Сайфред: Имах паник атаки заради славата

13 април 2021 17 40

Актрисата споделя, че чувството е било все едно умира

Снимка: БГНЕС

Аманда Сайфред успя напълно да се преобрази за двете си десетилетия в Холивуд. Тя добива слава благодарение на филми като „Гадни момичета“, „С дъх на канела“ и „Мама миа“. Постепенно обаче актрисата започва да заменя романтичните комедии с по-сериозни проекти и я видяхме в „Клетниците“ и „Манк“, който ѝ донесе и номинация за „Оскар“.

Въпреки че вече повече от 20 години е в света на киното и славата, Сайфред признава, че все още изпитва паник атаки от светлината на прожекторите. „Чувството е сякаш умираш. Това всъщност са паник атаките. Тялото ти започва да мисли най-лошото“, казва тя пред Sunday Today. Допълва, че нивата на ендорфин рязко се покачват, като след това тялото ти изпитва огромно облекчение, когато се справи с паниката. Въпреки че всичко е на психологическа основа, всяка една тъкан в организма се страхува в този момент.

Сайфред казва, че все още се опитва да покаже на света, че е нормален човек и заслужава да живее на спокойствие. „Нямам прислуга, която да ме събужда със закуска в леглото и нямам личен шофьор“, категорична е актрисата. Все още се надява да се срещне с човек, който да не я възприема като звезда и да си говори с нея за нормалните неща от живота.

По време на интервюто Аманда зарадва феновете си, след като показа и 7-месечния си син. Казва, че даването на пресконференции от вкъщи не е толкова лесно, колкото всеки си мисли. Покрай отговарянето на въпросите, Сайфред трябва да се грижи за бебето, но е доволна, че е близо до семейството си.

През 2017 година актрисата се омъжва за колегата си Томас Садоски, с когото играят заедно в The Last Word. Двамата имат и 4-годишна дъщеря Нина. Семейството живее във ферма в Ню Йорк, където майката на Сайфред служи като бавачка, а звездите се грижат за множество животни. Аманда признава, че решението да живеят извън Холивуд е било общо и засега не се оплаква от него.

„Винаги съм искала да живея във ферма. Просто трябва да чувствам връзката със земята и да имам място, на което да се чувствам спокойна и защитена“, казва тя в интервюто. Именно в семейната ферма Сайфред научава, че е получила първата си номинация за „Оскар“. По време на обявяването обаче тя е била заспала, като щастливата новина ѝ е била предадена от майка ѝ. Актрисата ще се бори срещу Мария Бакалова за „Най-добра поддържаща роля“ за играта си в „Манк“.

„Все още не мога да го осъзная. Това е признание и постижение, което никога не съм очаквала да получа. Никога и не съм работила в киното само заради номинацията“, казва Сайфред. Следващият ѝ проект ще излезе на 29 април в Netflix. Наскоро беше избрана и като заместител на Кейт Маккинън във филма The Dropout, който е продукция на Hulu.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари