IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър участва в „Приятели“

21 април 2021 17 40

Певецът е фен на сериала

Снимка: БГНЕС

В специален епизод от поредицата „Приятели“ (Friends: The Reunion), в допълнение към любимите ни герои, ще се появи Джъстин Бийбър и то в много необичайна роля. Канадският певец изигра епизодична роля: според сюжета той се появява в кадър в костюм на Sputnik – космат картоф, в който Рос (Дейвид Шуимър) е облечен за Хелоуин в един от предишните епизоди.

Отбелязва се, че Бийбър е голям фен на „Приятели“, въпреки факта, че по време на излизането на последните епизоди той е бил само на 10 години. Музикантът се радваше да се появи в любимия си телевизионен сериал, дори в този нелеп костюм. Участието на попзвездата в снимачния процес беше запазено в най-строга тайна до последния момент.

„Приятели“ ще се излъчи по HBO Max по-късно тази година. Известно е, че изпълнителите на главните роли – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър – са получили 2,5 милиона долара за участието си.

В този сериал няма да има сценарий и повечето диалози са изградени върху импровизацията на актьорите, които всъщност ще играят себе си, а не техните известни персонажи. В същото време декорите са пресъздадени с прецизност, а в павилиона присъстват зрители. Източници отбелязват, че артистите се шегуват много и хуморът им е доста остроумен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари