IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли – откровена за това как разводът с Брад Пит е повлиял на кариерата ѝ

25 април 2021 18 00

„Настъпи промяна в семейството ми“, сподели актрисата

Снимка: БГНЕС

След кратка почивка от актьорската си кариера, 45-годишната Анджелина Джоли се завръща на големите екрани, за радост на феновете си. Носителката на „Оскар“ се пробва и като режисьор, но на фона на големи промени в личния си живот, тя беше принудена да преразгледа приоритетите си. В интервю за Entertainment Weekly холивудската звезда призна какво я е накарало да го направи.

„Обичам режисурата, но има промени в семейството ми, които ми пречат да се занимавам с това от няколко години. Имах нужда от краткосрочни проекти, за да съм по-често у дома, затова се върнах към актьорството.“, каза Анджи. Предстоят ѝ две големи премиери – „Тези, които ми желаят смъртта“ и „Вечната“.

Анджелина Джоли и Брад Пит са официално разведени, но не могат по никакъв начин да разрешат въпросите за попечителството над децата им. Вече пет години известните личности се борят за децата си – 17-годишния Пакс, 16-годишната Захара, 14-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Най-големият наследник на двойката, Пакс, е вече на 19 години, така че той взема всички решения сам за себе си. Нова глава в драмата за развода започна, след като Джоли отново обвини бившия си съпруг в домашно насилие.

Пит от своя страна заяви, че е разочарован от Анджи за пътя, по който е решила да тръгне. Имаше надежда, че двамата могат да изгладят отношенията помежду си, но след като Брад Пит си намери гадже в лицето на модела Никол Потуралски, подобни изгледи отпаднаха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари