IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Срещу 20 долара: Елтън Джон ви кани на партито си за наградите „Оскар“

23 април 2021 17 40

По този начин той иска да събере средства за фондацията си против СПИН

Снимка: БГНЕС

Едно от най-известните партита покрай наградите „Оскар“ е това на Елтън Джон. Всяка година изпълнителят събира елита на Холивуд, за да наблюдава церемонията и всеки един фен мечтае да бъде сред гостите. Е, мечтата може съвсем скоро да стане реалност, тъй като Елтън има специално предложение за всеки от нас.

За първи път от 1992 година насам обикновени хора ще могат да се присъединят към звездите и да наблюдават най-бляскавата церемония в Холивуд. Всеки, който е склонен да похарчи 20 долара, ще бъде в компанията на Елтън Джон и други известни личности, с които ще наблюдава цялата церемония по раздаването на Оскарите, която ще се проведе на 25 април. Разбира се, заради продължаващата пандемия, партито ще е виртуално и ще се организира в социалната мрежа TikTok.

Поканата беше отправена от самия Елтън Джон, който публикува забавно видео, на което позира по домашен халат и чехли заедно със съпруга си Дейвид Фърниш. Двамата питат феновете си дали скучаят по време на изолацията, като въпросът по-скоро е риторичен. Всеки знае, че нямаме търпение отново да се съберем с близки и приятели и да присъстваме на партита, от които си тръгваме на сутринта.

И тъй като първоначалният тоалет на Джон не беше много за Холивуд, той се премени само с едно щракване на пръстите си. Веднага халатът беше заменен с флорално сако, черен панталон и черна блуза, а Дейвид Фърниш се премени в бяла риза, черен панталон и сако, което също беше украсено с цветя. В ръцете си двамата държаха по един „Оскар“, като поканиха феновете на своето парти тази неделя.

За да бъде поканата още по-неустоима, Елтън разкри, че сред присъстващите ще бъде Дуа Липа, а водещ на събитието ще е Нийл Патрик Харис. Очаква се още имена да бъдат обявени до неделя, като всички събрани средства ще бъдат препратени към организацията на Джон за борбата със СПИН.

„Тази година ще вкараме нашето парти в дома на хората за едно незабравимо виртуално събитие със съпруга ми Дейвид, нашия скъп приятел Нийл Патрик Харис и невероятната Дуа Липа, както и още много звездни имена“, каза Елтън. Той заяви, че сега е времето да предотвратим още една пандемия, отбелязвайки, че 38 млн. по целия свят живеят с вируса на ХИВ и се нуждаят от помощ, любов и подкрепа.

С работата си на четири континента, фондацията на Елтън се опитва да преодолее стигмата, дискриминацията и пренебрежението към хората, които са заразени с ХИВ. За да бъде подходящо за всички хора по света, партито ще се състои четири пъти в зависимост от различните часови зони. Започва в 16:00 часа американско време на 25 април, 19:00 на 26 април във Великобритания и 19:00 часа на 26 април в Австралия и Нова Зеландия.

Във всеки регион има по 100 хиляди свободни места, което означава, че събитието може да събере цели 8 млн. долара. „За мен е чест да участвам в едно от най-известните партита около Оскарите и съм горда, че подкрепям Елтън и неговата фондация“, казва Дуа Липа. Нийл Патрик Харис допълва, че за него ще бъде чест да води това събитие и да бъде до близките си приятели Елтън и Дейвид. Актьорът наскоро работеше по сериала It's a Sin, в който се говори именно за стигмата около ХИВ заболяването. Действието се развива във Великобритания през 80-те години и проследява развиването на болестта и как светът реагира на нея.

Миналата година Елтън Джон успя да събере 6,4 млн. долара, за да подпомогне борбата с ХИВ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари