IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Маргулис отказала 27 млн. заради Буда

10 май 2021 15 00

Звездата получила предложение за още 2 сезона в „Спешно отделение“

Снимка: BGNES

Джулиана Маргулис стана популярна покрай участието си в сериала „Спешно отделение“ през 90-те като любимата на героя на Джордж Клуни – д-р Дъг Рос, Карол Хатауей. Години след края на медицинската сага, която ще остане в тв историята, брюнетката разкри в анонс за участието си в шоуто на Опра Уинфри Super Soul, че е можело да остане още дълго на екрана в продукцията. Продуцентите на „Спешно отделение“ ѝ предложили 27 млн. долара за още два сезона, но вдъхновена от Буда, тя отказала.

По онова време Джулиана била готова да започне нещо различно след 6 сезона в сериала. „Върнах се в Ню Йорк, исках да направя тази пиеса и изведнъж дойде офертата за всички тези пари. Хората край мен ми казваха: „Ти си луда, вземи парите“. Чувствах се толкова самотна, защото вече бях планирала живота си“, обясни тя.

И вместо да послуша всички край себе си, тя се помолила за знак от Вселената какво да направи.

„Чух от приятел за тези спиритуални книги и тъй като бях изучавала малко будизъм, реших да отида в една книжарница. Минах с пръст по рафта с книги и се спрях на книгата „Пробуждане на Буда в нас“ Занесох я у дома и затворих очи. Посочих с пръст произволен ред от книгата и когато ги отворих, пишеше: „Знаех, че искам да науча повече, а не да печеля повече“, разказа звездата. И ето че решението да откаже на „Спешно отделение“ вече станало категорично.

Въпреки липсата ѝ сериалът бе на екран цели 9 сезона, като краят му бе през 2009 г., когато излезе и хитовият блокбастър с Клуни „Бандата на Оушън“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари