IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън и Даниел Крейг – заедно в Гърция

30 юни 2021 17 40

Двамата актьори са част от продължението на Knives Out

Снимка: БГНЕС

Папараци уловиха Кейт Хъдсън и Даниел Крейг в Гърция. 42-годишната актриса и 53-годишният актьор са заедно на гръцкия остров Спецес, но не за да съвместяват съвместна почивка, а за да работят по общ проект. И двамата са част от продължението на Knives Out“, което се снима на брега на Средиземно море.

В първата част Крейг изпълняваше една от главните роли, докато Хъдсън се присъединява към проекта за първи път.

Преди да започнат снимките, Кейт също беше в Гърция, наслаждавайки се на семейна почивка със съпруга си Дани Фуджикава, деца и родители.

Подробностите за сюжета на втората част на детективската история все още се пазят в тайна, а режисьорът Райън Джонсън обяви началото на снимките, публикувайки в своя Twitter: „И ние започваме! Първият ден на снимките за поредната мистериозна история на г-н Беноа Блан! Благодаря на прекрасния и търпелив народ на Гърция, че ни позволи да извършим всички тези убийства на техните прекрасни брегове “, каза той шеговито.

Първата част от проекта излезе през 2019 година. Заедно с Даниел Крейг, който изигра главната роля във филма, на екрана се появиха Крис Евънс, Джейми Лий Къртис и Ана де Армас. Очаква се продължението на детектива да излезе през следващата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари