IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл ще работи с Netflix и съпруга на Елтън Джон

19 юли 2021 14 50

Елтън Джон успя да запази близки отношения със синовете на принцеса Даяна

Снимка: Getty

Меган Маркъл ще работи по анимационен сериал за платформата Netflix, а компания ще ѝ прави Дейвид Фърниш – съпругът на Елтън Джон.

Продукционният отдел на организацията Archewell, която Меган и Хари основаха преди година, обяви в сряда, че в момента се развива проект за семейно анимационно шоу с името Pearl. То ще разказва за 12-годишно момиче, което поема на героични приключения, на които ще научи да контролира свръхестествените си сили и ще черпи вдъхновение от влиятелни жени от цялата история.

Херцогинята на Съсекс и Дейвид Фърниш ще бъдат продуценти на сериала, а партньорството между тях не е голяма изненада. Принц Хари и Меган имат дългогодишна връзка с Елтън Джон и съпруга му, чието начало е дадено още със запознанството на изпълнителя с принцеса Даяна.

Елтън Джон,

Снимка: Getty Images

Джон и Даяна се запознават по време на 21-ия рожден ден на принц Андрю през 1981 година. Музикантът пише за принцесата и в своята автобиография „Me“, която излиза през 2019 година. „Тя беше благословена с невероятно социално присъствие. Имаше таланта да накара всеки един да се чувства спокоен в нейната компания“, пише той. Допълва, че в нощта на 1981 година двамата веднага са си паснали и са се забавлявали през целия рожден ден. „Тя беше прекрасна компания, най-добрия вечерен гост, невероятна дискретна, истинска дама. Можеше да я попиташ за всичко и веднага ще ти отговори“, се казва още в книгата.

Приятелите обаче имат кратка свада, след като принцеса Даяна отказва да участва в благотворителност, която Джон организира. Все пак, през 1997 година, след убийството на Джани Версаче двамата отново се сближават. Шест седмици след погребението на дизайнера Джон и Фърниш са в Ница, когато получават факс от приятел, в който се изказват съболезнования. Двамата включват телевизора и разбират, че принцесата е загинала в автомобилна катастрофа в Париж.

Елтън Джон,

Снимка: Getty Images

Елтън веднага се връща в Лондон и изпълнява песента Candle in the Wind на погребението. Изпълнителят продължава да поддържа връзка с принцовете Уилям и Хари, като през 2007 година последният се качва на сцената на стадион „Уембли“, за да изпълни песента Your Song. Концертът е направен в памет на Даяна 10 години след смъртта ѝ.

Джон и Фърниш също са сред звездните гости на сватбата на Уилям и Кейт през 2011 година, след което направи изпълнение и на церемонията на Хари и Меган 7 години по-късно.

Елтън Джон

Елтън Джон и Дейвид Фърниш. Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари