IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кат Греъм: Имах само 86 цента преди „Дневниците на вампира“

2 август 2021 09 00

Актрисата влезе в ролята на вещицата Бени Бонет в продължение на 8 сезона

Снимка: Getty Images

Певицата, актриса и танцьорка – Кат Греъм, направи големия си пробив в телевизията, изигравайки вещицата Бони Бенет в сериала „Дневниците на вампира“. Именно там тя се запознава с Нина Добрев, с която са близки приятелки и до днес. Въпреки че има много таланти, Греъм не е имала кой знае какъв успех преди да влезе в тийндрамата, където остава в продължение на 8 години.

„Когато получих ролята в „Дневниците на вампира“, спях на пода на майка ми и имах само 86 цента в сметката си. Още тогава гледах рекламите по телевизията и знаех, че ще успея и ще се измъкна от това тежко положение“, казва актрисата пред списание People. Тя допълва, че майка ѝ е нейният модел за подражание, която ѝ показала, че дори и без пари и с трудности в живота, все още трябва да вярваш, че от теб ще стане нещо и ще успееш.

Кат започва да работи още на 6-годишна възраст, получавайки малки роли в телевизията. Появява се във филмчетата на Disney Chanel, както и няколко театрални пиеси, но нищо по-значително. Затова Греъм се насочва към музиката, работейки с Принс и Миси Елиът. Актрисата споделя, че не е сигурна дали е оставила траен отпечатък в ума и на двамата, но винаги ще помни съвета, който Принс ѝ е дал. „Веднъж го попитах кой е любимият му изпълнител, а той отговори, че е самият той. Аз му казах „Е, да, защото си Принс“, а той отвърна, „Не – самият ти винаги трябва да си най-големия си фен. Независимо какво се случва, винаги трябва да вярваш в себе си“.

След това Греъм заминава на турне с Black Eyed Peas, като малко по-късно „Дневниците на вампира“ става хит по целия свят. „Спах на надуваем дюшек в първите шест месеца от снимките, защото не вярвах, че сериалът ще има успех“, признава тя. Е, оказва се в голяма грешка и поредицата ѝ носи не само световна слава, но и огромна банкова сметка, която я спасява от надуваемия матрак.

Преди няколко седмици Кат сподели снимка с колежката си Нина Добрев, като това накара голяма част от феновете да помислят за продължение на сериала. За тяхно съжаление, няма изгледи надеждите им да се сбъднат. „Мисля, че научих урока си от това шоу. Осем години, ако не можеш да се насладиш на един герой в продължение на осем години... Не мисля, че нещо ще стане. Просто не чувствам, че предстои завръщане. Аз съм много интуитивен човек. Не чувствам, че продължение на Дневниците е записано в съдбата ми“, категорична е актрисата.

Разбира се, като представител на чернокожата раса, Греъм беше попитана и за промените в Холивуд, които целят по-голяма разпознаваемост и достъпност за хората с различен цвят на кожата и различна сексуална ориентация. „Мисля, че когато спра да виждам афроамериканци и афроамериканки да бъдат използвани като разменна монета, когато започна да виждам повече азиатски актьори и актриси в главните роли, когато започна да виждам повече латиноамерикански актьори, ще се почувствам по-добре“. Допълва, че транссексуалните актьори и актриси също трябва да намерят място в Холивуд и чак тогава светът ще започне да върви в правилната посока.

Все пак Греъм потвърждава, че промяната е започнала, но все още не е постигната напълно. „Няма да спрем, докато не получим равенство за всеки. Просто няма да спрем“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари