IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Шон Пен: С татко спорихме 2 часа при снимането на новия ни филм

23 август 2021 10 50

Дилън Пен и Шон Пен играят заедно в Flag Day

Снимка: Getty Images

Все по-често виждаме децата на легендарни актьори да тръгват по техните стъпки и да влизат в елита на Холивуд. Не след дълго на големия екран се появяват поколения от една и съща фамилия, доказвайки ни, че талантът наистина се предава чрез ДНК. Понякога обаче семейната игра не е толкова лесна, колкото ни изглежда и може дори да породи сериозно спорове между близките.

Такъв е случаят с Дилън Пен и баща й Шон, които играят заедно във филма Flag Day. Той направи своята премиера на фестивала в Кан, а на 20 август тръгна и по кината. По време на участието си в шоуто на Стивън Колбърт обаче баща й дъщеря разкриват, че не всичко е минало гладко в процеса на снимане. На въпрос дали някога са имали разногласия на снимачната площадка, Дилън и Шон разказват за един голям спор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn)

"Имахме едно голямо спречкване... Мисля, че си крещяхме в продължение на 2 часа относно забележка, която той ми направи", разказва Дилън. Спорът се е получил заради това дали момичето е трябвало да носи грим, или не. Както се досещате, Шон е бил против твърде експресивната визия на Дилън, с което обаче тя не е била напълно съгласна. За нейно съжаление, баща й е победил. 

Стивън след това попита дали спорът е бил на закрити врата, или е бил пред целия екип. "Оо, беше си доста публичен", разкрива Дилън. Шон допълва, че след като е дал своите аргументи и е показал на дъщеря си, че греши, просто е решил да седне на един стол и да замълчи. Тишината се настанила на снимачната площадка в продължение на два часа докато Дилън не приела решението на татко. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn)

По време на интервюто Дилън разкри, че въпреки че е дете на известни родители (майка й е Робин Райт), тя е доставяла пица преди началото на филмовата и модната си кариера. "Бях модел през деня и разносвач през нощта. Доставях храната, носейки грима и прическата от ревюто. Имах моменти, в които някои мъже ме смятаха за стрийптизьорка", разказва Дилън. 

Филмът Flag Day разказва за баща, който води двоен живот като един от най-честните мъже в САЩ, но и като фалшификатор, обирджия и мошеник в опит да осигури по-добър живот за дъщеря си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари