IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антонио Бандерас показа българката в екипа си

23 август 2021 17 40

Актьорът с ласкави думи за Вивиан Милкова

БГНЕС

Коя е българката в екипа на Антонио Бандерас? Отговор на този въпрос дава самият той, споделяйки снимки с нея. От тях разбираме, че в последната му продукция се снима тийнейджърката Вивиан Милкова. 

„Чакайте. Ето един голям таланат!“, написа холивудската звезда, показвайки кадър на  режисьор Ричард Хюз, на който той стои до младото момиче, държейки вентилатор срещу лицето й. 

Бандерас всъщност е споделил поста на колежката си, в която тя пише: 

„Отвъд честта и благодарността да играя срещу легендарния г-н Антонио Бандерас. Човек с невероятна харизма и истински джентълмен, не можех да мечтая за по-добър партньор в това невероятно преживяване“, сподели тя, говорейки за общата им работа за филма „The Enforcer“. 

Миналият месец 12-годишната Милкова и Бандерас бяха в Солун, където протекоха по-голяма част от снимките на лентата, за която тя получава специална покана.

„Вече ми разрешиха да се похваля. Аз съм горд татко. Виви се снима като дъщеря на Антонио Бандерас...“, сподели бащата на българката - Валентин Милков, във Facebook. 

Момичето, което е родом от Варна, но живее в Марбея, ходи на курсове по актьорско майсторство. В началото на 2021 г. то прави своя дебют в киното - в „The Nanny's Night“, пише „24 часа“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

ентусиаст ( преди 2 години )
Успех хубаво момиче и талантливо.Нека играе и покаже какво може.Но и Бандерас доста " бащински " я прегълнал!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар