IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Корин и Джош О'Конър - за подготовката за ролите на принцеса Даяна и принц Чарлз

26 август 2021 10 40

Актьорите изучават историите за неуспешни бракове, за достоверно представяне на отношенията на персонажите

Снимка: БГНЕС

Актрисата Ема Корин, която влезе в образа на младата принцеса Даяна в The Crown, наскоро попадна на корицата на американското модно списание W. В придружаващо интервю Корин говори за това какво е да си известен, а също така сподели мислите си за отговорността, която актьорите носят пред публичните фигури, които играят.


„Исках всичко да е автентично“, призна актрисата. За да постигнат тази цел, Ема и нейният партньор на екрана, Джош О'Конър, направиха много изследвания. Джош разкри, че те имат за цел да внесат истинска емоция в неудобните и сложни сцени между принцеса Даяна и принц Чарлз, които бяха женени от 1981 до 1996 г.
„По време на подготовката и двамата прекарахме много време в изучаването на нюансите на неуспешните бракове“ - сподели О’Конър. за тези моменти. 
Корин също обърна внимание на това как се променя психическото и физическото състояние на Даяна с развитието на събитията, описани в поредицата.
"Стана ясно, че нестабилното детство на Даяна я е накарало да търси нещо гостоприемно", обясни актрисата отношението й в кралското семейство. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари