IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Частейн и Оскар Айзък привлякоха погледите във Венеция

8 септември 2021 14 30

Двамата с интересни взаимоотношения на червения килим

Снимка: БГНЕС

Джесика Частейн и Оскар Айзък повишиха градусите на червения килим във Венеция, където се провежда поредният филмов фестивал.

През уикенда двамата актьори, които си партнират в лимитирания сериал на HBO Scenes from a Marriage, завладяваха социалните мрежи със своята невероятна химия помежду си. Айзък и Частейн се разходиха по червения килим, позирайки пред камерите, като по едно време показаха такава близост, която подхожда по-скоро на влюбени, отколкото на колеги.

В клип, направен на забавен каданс, споделен в Туитър, Частейн е обвила ръка около рамото на Айзък, а той я гледа в очите преди да я целуне внимателно по ръката. „Интересен избор да се даде наградата „Златен лъв“ на този клип от Getty на Оскар Айзък и Джесика Частейн, но ще го приема“, пошегува се един потребител относно най-важната награда на фестивала във Венеция. Друг пък се оплака, че е тъжно как няма да видим игрална версия на филма „Семейство Адамс“, в която да играят двамата актьори.

Минди Калинг също се включи в забавата, коментирайки видео, което Частейн беше споделила. На него тя показва визията си за вечерта, а колежката ѝ пише „Защо само Оскар Айзък има позволение да целуне ръката ти?“. Феновете на Джесика също изразиха своето желание да бъдат толкова близки с нея, колкото е Айзък, но молбите им едва ли ще бъдат чути.

И докато много потребители сметнаха, че Джесика и Оскар са новата двойка на Холивуд, това всъщност не е така. Те просто ни подготвят за предстоящия си сериал, като и двамата имат щастливи бракове. Частейн е омъжена за Джан Лука Паси де Препосуло от 2017 година, с когото има и две деца. През февруари 2017-а Айзък също сключва брак с режисьорката Елвира Линд, с която има двама сина.

Оскар и Джесика ще играят в американската адаптация на шведския минисериал Scenes from a Marriage, влизайки в ролите на Джонатан и Мира – женена двойка, чиято връзка се разпада през годините. Наскоро Частейн говори за Айзък, с когото се познават от години.

„Познаваме се от 20 години и бяхме в колеж заедно. Преминахме през един и същи процес. Когато получих сценариите, знаех че ще бъде нещо като пиеса, защото повечето се върти около разговор между мен и него. Затова знаех, че е просто игра с Оскар“, казва тя пред списание People. Допълва, че двамата доста се разбират и често не трябва да се подготвят за сцените. „Това е специална връзка, която доста трудно се намира с друг актьор“.

Двамата играят и заедно във филма A Most Violent Year, който печели номинация за „Златен глобус“ на името на Джесика Частейн.

Scenes from a Marriage може да бъде гледан от 12 септември по HBO Max.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари