IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са отношенията на Кари и Тузаря в новия „Сексът и градът“?

22 септември 2021 16 30

Кратък клип дава отговор на този въпрос

Снимка: Getty Images

Една от любимите двойки на телевизионните зрители винаги е била Кари Брадшоу и Тузаря от „Сексът и градът“. Двамата преминават през множество перипетии, борят се за любовта си, но нещата невинаги завършваха по най-добрия начин. Именно затова, когато от HBO обявиха, че ще правят продължение на известния сериал, всички се запитаха дали Кари и Тузаря отново ще бъдат заедно.

Отговорът на този въпрос вече е даден, благодарение на кратък клип, в който са събрани кадри от всичките сериали, които ще бъдат достъпни в HBO през следващите месеци. По време на наградите „Еми“ зрителите видяха много малка част от продължението на „Сексът и градът“, което носи името „И просто така“. Колкото и да ни се искаше екранното време за Кари да бъде по-дълго, това, което видяхме, също ни хареса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

А какво всъщност видяхме? Отговорът на най-задавания въпрос – Дали Кари и Тузаря са все още заедно? С една дума: ДА. В краткия клип феновете могат да видят как двамата влюбени танцуват в кухнята си, обвили ръце един около друг и споделят мила целувка. Дали това означава, че съпружеският живот между Кари и Тузаря върви добре? Ще трябва да изчакаме още няколко месеца, за да научим отговора на този въпрос.

Засега от HBO не са обявили официална дата за премиерата на „И просто така“, но все пак разкриват част от детайлите. В допълнение към Сара Джесика Паркър (Кари) и Крис Нот (Тузаря), на екран ще видим Синтия Никсън и Кристин Дейвис, които играят Миранда Хобс и Шарлот Йорк. Ким Катрал, известната и неподправена Саманта, няма да влезе в новите епизоди. Според HBO Max, сериалът ще се състои от 10 серии, които ще проследяват Кари, Шарлот и Миранда, които се опитват да подредят живота си и все още да поддържат добри отношения с приятелките си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Другите познати лица, които ще видим на екран, са Марио Контоне (Антъни Маретино), Дейвид Айзънбърг (Стийв Брейди), Уили Гарсон (Станфорд Блач) и Евън Хендлър (Хари Голдънблат). Има и нови лица, които се присъединяват към актьорския състав, включително Сара Рамирес, Сарита Чаудхъри, Никол Ари Паркър и Карън Питман.

„И просто така“ обаче не беше единственият сериал, който влезе в краткия клип по време на наградите „Еми“. Зрителите видяха части от новите проекти „Сексуалният живот на колежанките“ и „Миротворецът“, както и следващите сезони от „Succession“, „Curb Your Enthusiasm“, „Euphoria“ и „Insecure“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари