IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън написа детска книжка

23 септември 2021 11 00

Тя ще е в книжарниците от 27 октомври

БГНЕС/IStockphoto

Ребъл Уилсън остави за малко киното, за да навлезе в дебрите на литературния свят, създавайки детска книжка. Австралийската актриса се похвали в социалните мрежи, че държи в ръцете си първото копие на „Смелата Бела“.

„Боже мой, току-що получих много специална доставка!“, написа звездата към видео, споделено във Facebook и Instagram. В него тя разопакова хартиен пакет, в който се крие книгата, дошла направо от печатницата.

„Тази книга е за възраст над 3 години, базирана на моето детство“, признава Уилсън, държейки я в ръце.

Според описанието на Ребъл, четивото има за цел да помогне на децата да преодолеят своята срамежливост – проблем, който самата тя е имала като малка.

Детската книжка, написана от актрисата, ще бъде пусната в продажба на 27 октомври, като тя се надява да бъде разпродадена още в началото, защото е в ограничен тираж.

„Нямам търпение да се запознаете с Бела“, казва още Ребъл и посочва, че феновете ѝ могат да направят предварителни поръчки, за да се сдобият с четивото за деца.

Според резюмето на книгата, малката Бела е много смела, но още не го знае. Тя има да каже на света толкова много, но е твърде срамежлива. Но майка ѝ я води в местния хор, където идва нейният звезден миг.

Ребъл Уилсън отбеляза 41-ия си рожден ден, празнувайки на частен остров с приятели, наречен от всички тях Rebel Island. И показа една част от празника си, споделяйки серия от снимки и видеа в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари