IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Билбордове с надпис „30“ създадоха слухове за нов албум на Адел

4 октомври 2021 18 00

Те се появиха в няколко различни града по света

Снимка: Getty Images

Редица мистериозни билбордове с числото 30 се появиха в няколко града по света, създавайки спекулации, че Адел е готова с новия си албум и ще го пусне всеки момент.

Надписите бяха засечени върху Лувъра в Париж, върху Колизеума в Рим, близо до Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк, както и върху известни забележителности в Дубай, Ирландия и много други страни. Билбордовете бяха като допълнение към туит, който вече е изтрит, в който се съобщава, че Адел пуска албум този петък. Водещият на радиопредаването The Morning Hot Tub and Stingray Hit List Countodown написа „Ново от Адел. Тази седмица“.

Малко по-късно от Billboard споделиха кои точно хитове и албуми на Адел са влезли в класациите Billboard Hot 100 и Billboard 200. Тук бяха включени четири песни, които са достигнали до №1 като Rolling in the Deep, Someone Like You, Set Fire to the Rain и Hello. Албумите, попаднали в класацията, са „21“ и „25“. Това накара феновете още повече да вярват, че любимката им пуска нова музика.

„Тя идва, усещам го“, „Адел все още не е пуснала албума си, а вече уби конкуренцията“, „Нещо се задава“, беше само част от написаното в социалните мрежи. Потребителите споделяха снимки на билбордовете, за които все още няма обяснение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADELE ³⁰ (@adelesp)

Адел е известна с това, че кръщава албумите си на годините, в които ги е записала. Така се появиха „19“ през 2008-а, „21“ през 2011-а и „25“ през 2015 година. Сега, макар изпълнителката да е на 33 години, числото „30“ е свързано с новия ѝ албум заради нещо, което тя самата написа в Instagram по случай рождения си ден. „30-те ми години ме изпитаха доста сериозно, но аз използвам всички сили, за да се справя. „30“ ще бъде един албум, който ще ви хареса“, каза Адел.

Миналото лято, когато фен попита изпълнителката дали ще пуска нова музика, тя категорично отрече. „Разбира се, че не. Коронавирусът не е приключил. Аз се карантинирам. Нося маската си и съм търпелива“. През 2019 година Адел се раздели със съпруга си Саймън Конеки, като разводът им беше финализиран през март следващата година. Двамата имат и 9-годишен син Анджело.

В момента Адел е във връзка със спортния мениджър Рич Пол, с когото беше първоначално забелязана на мач от NBA. Няколко седмици по-късно двамата присъстваха на рожден ден, където се снимаха заедно и потвърдиха взаимоотношенията си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? (@adelequeen_)

За момента носителката на 15 награди „Грами“ не е потвърдила или отрекла за албума си, така че ще трябва да изчакаме до петък, за да разберем истината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
pojelavam uspehi na tova talantrlivo momi4e . i da e mnogo 6tastliva
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар