IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс пише криминален роман

15 октомври 2021 18 00

Ето за какво ще се разказва в него

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс измества вниманието си от музиката, за да се насочи към литературата и по-точно мистериите и криминалните романи.

Преди няколко дни звездата обяви, че в момента пише своя книга, в която ще се разплита историята на едно мистериозно убийство. Спиърс публикува снимка на ръка, която се подава от водата и е хванала в пръстите си писалка. Засега не е ясно точно кога ще се появи книгата и какво ще е заглавието ѝ, но знаем няколко детайла от историята.

„Пиша книга относно едно момиче, което е убито... но духът ѝ останал между двата свята заради травма и болка и момичето не знае как да премине към другия свят. Няма на кого да вярва освен на себе си, но изведнъж нещо се случва и тя разбира как да премине към света, в който е семейството ѝ!!!“, пише Бритни. Допълва, че героинята ще трябва да направи важен избор – да се върне при хората, които са я убили, или да започне нов живот.

Ако историята ви звучи леко познато, не сте сами. Някои фенове посочиха, че книгата е метафора за живота на Спиърс, която 13 години беше под опеката на баща си и само преди няколко седмици усети свободата. През последните месеци усилено се заговори за освобождаването на Бритни от „затвора“ на Джейми Лий Спиърс, като целият свят помоли съда да подпише документите, с които прекъсва настойничеството. Щастливият край дойде и Бритни вече може сама да взима решенията за живота си.

Само няколко дни след като изпълнителката беше освободена, тя се сгоди за дългогодишния си приятел Сам Асгари и явно е готова за нови професионални изяви. Бритни е доста добре запозната с писането на текстове, тъй като в миналото е създавала и собствените си песни.

„Това звучи прекрасно“, „Ще си купя тази книга“, „Това ми звучи като бестселър“, са само част от коментарите от фенове и колеги на Спиърс. Един потребител дори си поигра с името на изпълнителката и това на Уилям Шекспир, създавайки Бритни Шекспиърс.

Дали книгата някога ще види бял свят, или всичко ще остане само за очите на Спиърс и нейните близки, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари