IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идва новият „Сам вкъщи“ – кой ще играе главната роля?

15 октомври 2021 17 40

Премиерата му е на 12 ноември

БГНЕС

Само преди близо месец, когато навън бе още топло, една българска телевизия започна отново да върти „Сам вкъщи“. Превключвайки из каналите, сигурно и вие сте си казали: „Не, пак ли? Още е твърде рано!“ и макар да знаете наизуст сценария, сте се загледали в един от най-известните и същевременно мразени филми по Коледа. Е, имаме новина за вас – Кевин Макалистър отново ще влезе в домовете ви, но този път ще е съвсем различен.

Новият „Сам вкъщи“ идва скоро и в него няма да видим Маколи Кълкин (все пак той отдавна е голям, дори вече е татко)! Това стана ясно след като Disney+ пусна официалния трейлър към римейка на култовата продукция от 90-те. Той носи името „Home Sweet Home Alone“. В него виждаме класическата сюжетна линия по празниците – всеки бърза да купи подаръци, да събере багажа, тръгва в последния момент, зареден с желание за празнуване, но изведнъж всичко се обърква. Родителите се карат с децата, тичат с потно чело и накрая все някой е забравил нещо!

Близо две години след като от канала обявиха намеренията си за нова версия на патилата на изоставения Кевин, виждаме, че неговата роля ще играе Арчи Йейтс. Той е с тъмна коса, пухкави бузки и носи очила – доста далеч от типичния образ на детето, което е само вкъщи и „разказва“ играта на бандитите. Освен това, ще се казва по друг начин – Макс.

„Беше нощта преди Коледа и забавлението бе в разгара си. Семейството замина за семейната си ваканция, но забрави едно малко нещо...“, казва дикторът в трейлъра, насочвайки вниманието към една почивка в Токио, която ще има изненадващ край.

И макар след като сте изгледали тийзъра, да си мислите, че филмът не заслужава вниманието ви, не бързайте със заключенията. Има много нови герои, комични ситуации и обрат, който едва ли очаквате.

Премиерата на филма е насрочена за 12 ноември.

Режисьорът на „Сам вкъщи“: Не си губете времето с новия филм

Според Крис Кълъмбъс, който е режисьор на филмите с участието на Маколи Кълкин, римейкът не е впечатляващ и хората не бива да си губят времето с него.

„Какъв е смисълът? Силно вярвам, че не трябва да се правят нови версии на филми, които са толкова дълголетни, колкото „Сам вкъщи“. Очевидно е, че няма да направиш нов пробив така. Затова защо въобще да се занимаваш?“, заяви той в интервю за Insider.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари