IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел отбелязва пускането на албума със специално събитие

19 октомври 2021 17 50

„30“ трябва да излезе на 19 ноември

Снимка: Getty Images

Адел продължава да изненадва приятно феновете си!

Изпълнителката, чиято нова музика чакахме цели шест години, сега се завръща на музикалната сцена с пълна сила. Преди няколко дни, на 15 октомври, Адел пусна първия си сингъл Easy on Me от предстоящия албум „30“. Песента веднага създаде рекорд за най-слушана в платформата Spotify, а в YouTube и Instagram се сдоби с още милиони преглеждания и споделяния.

Новият албум „30“ ще излезе на пазара на 19 ноември и засега не е ясно дали ще бъдат пускани други песни от него. Името му, разбира се, е посветено на годините, на които Адел е била докато е писала текстовете. Това е традиция на изпълнителката, като досега на пазара се появиха „19“, „21“ и „25“. Новият запис беше доста добре промотиран, като преди да излезе Easy on Me в някои големи градове по света се появиха билбордове с надпис „30“.

Освен че зарадва феновете си с нова музика и предстоящ нов албум, Адел ще се появи и на малкия екран със свой собствен телевизионен концерт. 33-годишната изпълнителка ще изпее песните от „30“ и някои от най-големите си хитове по време на двучасова специална програма, която ще бъде излъчена по CBS. Концертът ще носи името Adele One Night Only и ще бъде записан в Лос Анджелис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Заедно с изпълненията Адел ще бъде интервюирана и от Опра Уинфри, за да разкаже историите зад новите си песни, какъв е животът ѝ след развода със Саймън Конеки, как се чувства след отслабването и за отглеждането на 9-годишния си син Анджело. Продуценти на предаването ще бъдат Бен Уинстън, Адел, Джонатън Дикинс и Рай Капур.

Новината за специалния концерт беше обявена от самата изпълнителка, която сподели плакат в социалните мрежи. Това се случва само няколко дни след излизането на сингъла Easy on Me. А що се отнася до новия албум, Адел призна, че е започнала работа по него преди три години и е била на съвсем различен етап от живота си.

„Със сигурност не бях дори близко до това до което исках да бъда, когато започнах всичко преди три години. Всъщност точно обратното. Разчитам на рутината и последователността, винаги съм го правила. И все пак, аз съзнателно, и дори със желание, се хвърлих в лабиринта от абсолютен хаос и вътрешни сътресения“, написа изпълнителката в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Адел допълни, че е научила много от трудните истини за себе си, но най-накрая е в ситуация, в която се чувства уверена да сподели новата си музика със света. Когато беше попитана за какво точно ще е албумът, тя отговори „развод, скъпа, развод“. През 2020 година Адел официализира развода си със Саймън Конеки, от когото е и синът ѝ Анджело.

„Имам чувството, че най-накрая намерих себе си. Ще кажа, че никога не съм се чувствала по-спокойна в живота си. И затова най-накрая съм готова да пусна албума“, написа Адел в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Концертът ѝ Adele One Night Only ще бъде излъчен на 14 ноември по CBS и платформата Paramount+.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари