IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте Никол Кидман като легендарната Люсил Бол

21 октомври 2021 09 00

Първият клип от филма Being the Ricardos вече е тук

Снимка: БГНЕС

Време е да извадим чашите за вино, да се настаним на дивана и да се пренесем в средата на XX век. За да ни помогне в тази задача идва и Никол Кидман, която влиза в ролята на легендарната комедийна актриса Люсил Бол във филма Being the Ricardos.

Предстоящата биографична история ще излезе през декември месец и ще повдигне завесата към личния живот на Люсил, който се оказва доста сложен заради дългата романтична връзка с колегата й Деси Арнас. Двамата се женят през ноември 1940 година, участват заедно в сериала I Love Lucy от 1951 до 1957 година, но се развеждат през 1960 година.

„Аз съм най-големият актив в портфолиото на филмовата компания Columbia. Най-големият актив в портфолиото на тютюневата компания „Филип Морис“. Плащат ми, за да правя това, което обичам. Работя рамо до рамо със съпруга ми, който е истински впечатлен от мен. Единственото, което трябва да направя, за да задържа всичко това, е да бъда на върха в продължение на 36 седмици. След това го правя пак на следващата година“, казва Никол като Люсил в глас зад кадър.

Актрисата продължава, говорейки за успешния ситком I Love Lucy, признавайки че е участвала в сериала, за да може тя и Деси да бъдат заедно. „Не знаех, че това ще се превърне в хит“, допълва Никол, когато най-накрая феновете я виждат като Люсил. Трансформацията е наистина впечатляваща, като част от зрителите веднага посочиха, че приликата с реалността е изключително голяма.

Филмът Being the Ricardos ще проследи Люсил и Деси по време на една снимачна седмица на I Love Lucy. Историята започва в понеделник с четене на сценария и завършва в петък със заснемане пред жива публика. Разбира се, за да има драма, зрителите ще видят и части от личния живот на актьорите, който се развива извън Холивуд.

Дъщерята на Люсил и Деси – Луси Арнас – похвали Никол Кидман за ролята, казвайки че актрисата е успяла да улови всеки един аспект от характера и емоциите на майка ѝ. „Никол свърши чудесна работа. Двата дни, в които бях на площадката, се снимаше период от 30-те и 40-те години. Тогава майка ми все още не е била толкова известна и затова беше малко различно. Но знам, че това е била целта на Никол и мога да кажа, че тя се справи чудесно. Има невероятна класа и талант“, казва Луси пред списание The Palms Springs Life.

Освен Никол Кидман, в Being the Ricardos ще видим и Хавиер Бардем, който влиза в ролята на Деси Арнес. Филмът ще направи своята премиера на 10 декември в кината и на 21 декември в платформата Amazon Prime Video.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари