IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел разходи феновете из дома си и показа най-ценната си вещ

25 октомври 2021 12 30

Изпълнителката отговори на 73 въпроса от Vogue

Снимка: Getty Images

Ако смятате, че през последните месеци чувате и виждате само Адел, не се лъжете. Изпълнителката завладя отново света, след като се завърна на музикалната сцена след шестгодишно отсъствие. На 15 октомври излезе сингълът Easy on Me, който е част от новия албум „30“, чиято премиера е на 19 ноември. Преди това Адел застана на кориците на американския и британския Vogue, създавайки история като първия човек, който го прави за един месец.

Интересът към звездата обаче не спира дотук. Тя беше поканена на множество интервюта, направи първото си включване на живо в Instagram, отговаряйки на всички въпроси на феновете, а сега се включи в популярната поредица „73 въпроса“, които всъщност бяха цели 95, на списание Vogue. За видеото Адел покани екипа на изданието в дома си в Лос Анджелис, показвайки както на тях, така и на целия свят малко от мястото, на което се криеше в последните години.

За разлика от повечето видеа от поредицата, това не започва с отваряне на входна врата към огромно имение. Адел избира да покани екипа на Vogue в типичното си ежедневие и стартира всичко от колата си, от която изнася покупките съвсем сама. Няма охрана, няма прислужници, няма икономи. Изпълнителката може да се справя в живота без помощ и иска да покаже това на всички ни. Тоалетът ѝ за магазина също не е съставен от дизайнерски дрехи, а е просто черен анцуг. „Като типична британка аз нося анцуг на 32 градуса“, шегува се звездата.

По време на бързото интервю Адел разкри, че няма търпение да тръгне отново на турне, но затова трябва да приключи пандемията и всички ограничения да бъдат вдигнати. „Продължавайте да носите маските си и не разпространявайте делта варианта, пък ще видим какво ще се случи“, призова тя от екрана.

Като един истински британец Адел показа, че е голям фен на футбола. Тя изпя част от песента Glory Glory Tottenham Hotspur, а феновете забелязаха, че на стената ѝ е окачен и надпис в чест на любимия ѝ отбор. Препратките към Великобритания обаче не спират дотук. По време на интервюто изпълнителката беше помолена да избере между принц Хари и принц Уилям, като отговорът ѝ беше без замисляне. „Принц... Хари“, усмихна се тя към камерата. Адел избра групата Blur пред Oasis, но пък предпочете Лиъм Галахър пред брат му Ноел.

Докато разхождаше зрителите из дома си, звездата заяви, че се е опитала да направи мястото „много английско“. Тъй като живеем все още в пандемия, Адел се е заредила с необходимия антибактериален гел за ръце, който може да бъде видян на няколко места в къщата. В кухнята ѝ пък има висока етажерка с книги, а кухненските шкафове са в красив зелен цвят. Червени дивани има във всички стаи, но в градината цветът на мебела е син.

Когато е попитана кое е най-ценната вещ в къщата, Адел не избира 15-те награди „Грами“ или другите важни статуетки, а нещо, което всъщност принадлежи на друг. В рамка изпълнителката притежава дъвка, която някога е била дъвкана от Селин Дион. Подаръкът е направен от Джеймс Кордън, който се среща с легендарната изпълнителка по време на Carpool Karaoke. Тъй като водещият знае колко голям фен е Адел на Селин, той моли Дион да изплюе дъвката си на хартия и я подарява на британската си сънародничка.

Какво още споделя Адел в интервюто си относно музиката и личния си живот вижте във видеото по-долу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари