IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тимъти Шаламе за Зендая: Тя е като глътка свеж въздух

27 октомври 2021 17 40

Двете млади звезди на Холивуд играят заедно в „Дюн“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Приятелството в Холивуд е като злато, което трудно се намира. Конкуренцията за роли и по-добри възможности е жестока, което кара повечето актьори и актриси да затварят очите си за близки връзки с колеги и да се фокусират изцяло върху работата. Но има моменти, в които просто не можеш да избягаш от приятелството и то те връхлита по най-изненадващия начин.

Така се случва с Тимъти Шаламе и Зендая, които оформят близка връзка по време на снимките на филма „Дюн“. Въпреки че и на двамата тепърва им предстоят огромни успехи в Холивуд, те не смятат киното и славата да им попречи на приятелството. Пред списание People актьорите споделят, че са разчитали доста един на друг по време на снимките на драмата, в която са включени много емоционални сцени и трудни природни условия, като тези в пясъчните дюни в Йордания.

„Тя беше като глътка свеж въздух. Има прекрасна енергия“, казва Шаламе за Зендая. Актьорите, които са на по 25 години, са най-млади в актьорския състав, в който са включени още Ребека Фъргюсън, Хавиер Бардем, Джош Бролин, Оскар Айзък и Джейсън Момоа. „Дюн“ е базиран на романа от Франк Хърбърт, написан през 1965 година и разказва за потомъка на благородната династия Атреиди (Шаламе), който търси възмездие за смъртта на баща си, като в същото време е призван да защитава планетата Аракис, известна още като Дюн.

Приятелството между Тимъти и Зендая се подсилва и от факта, че двамата в момента са на гребена на вълната в Холивуд. 25-годишната носителка на „Еми“ ще се появи на големия екран и през декември, когато ще излезе „Спайдър-мен: Няма път към дома“. В същото време феновете с нетърпение чакат и втория сезон на сериала „Еуфория“, който донесе на Зендая множество аплодисменти и награда „Еми“.

От своя страна, Шаламе вече има номинация за „Оскар“ заради филма „Назови ме с твоето име“, а сега се снима като Уили Уонка в предстоящия филм „Уонка“, който засега няма премиерна дата. Все пак феновете успяха да видят Тимъти в костюма на известния директор на шоколадовата фабрика и бяха доста доволни от това.

И двамата актьори споделят, че искат близката им връзка да остане такава и занапред, независимо от натоварените им графици и напрежението в Холивуд. „Благодарна съм, че преминах през това изживяване с този човек, защото той е много талантлив и е прекрасна личност. Имахме възможност да се забавляваме и да станем добри приятели“, казва Зендая пред People.

Приятелството между Шаламе и Зендая си пролича и на червените килими по време на премиерите на „Дюн“. Двамата бяха доста освободени един до друг, позираха с огромни усмивки и дори танцуваха пред камерите.

Филмът „Дюн“ вече е в кината и в платформата HBO Max.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари