IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селма Блеър разказва за живота си в книга

28 октомври 2021 10 50

Автобиографията ѝ Mean Baby ще излезе през април 2022 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селма Блеър иска да разкаже своята история, която съвсем скоро ще бъде достъпна за всичките ѝ фенове.

Актрисата, която в момента промотира своя документален филм „Представяме Селма Блеър“ и известна с ролите си в „Престъпни намерения“ и „Професия блондинка“, е написала автобиография, която ще излезе през април 2022 година. Книгата ще носи заглавието Mean Baby и е направена в партньорство с издателство Knopf Press.

Заглавието е свързано със семейството на Блеър и първата история, която тя е чула за себе си. Според официалното съобщение, актрисата е била “непокорно дете с ужасен характер“ и е имала лошия навик да хапе трите си сестри. Селма е най-малкото момиче в семейството.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alfred A. Knopf (@aaknopf)

В Mean Baby, чието второ заглавие е „Мемоари на порастването“, авторката разказва за нови детайли относно интересния си, понякога драматичен, живот. Читателите ще разберат за детство, което е прекарано в боготворене на майката на Блеър, последвано от период на любов и болка, както и разрушителните ѝ начини за справяне с болест, за която не е знаела, че има. В книгата ще присъстват още истории за модата, трудностите и успехите в Холивуд и битката на Блеър с депресията, която следва след раждането.

49-годишната актриса, която от няколко години е пламенен говорител на хората с увреждания, пише за живота си с множествената склероза, как е преодоляла зависимостта и как отново намира собственото си щастие.

Преди няколко дни Блеър говори пред списание People относно „огромното подобрение“ в движението и ежедневието си, след като се е подложила на трансплантация на стволови клетки през 2019 година. „В момента работя над подобряването си. Малко по малко, мога да правя разни неща“, казва актрисата. Допълва, че понякога дори може да играе футбол със сина си, но все още не може да тича както трябва.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Селма също така е научила помощни техники, с които да стопира малките пристъпи на тялото си. Тя е работила с вокален и емоционален терапевти, които са ѝ дали насоки за справяне с проблема. „Моята версия на множествената склероза наистина прецака ума ми. Тя се засилва от собствените ми емоции, страхове, адреналин, както и от светлина и звуци. В момента работя над тези неща. Ако ме видите да треперя, това означава, че нервите ми са достигнали пик. Да се свия на топка или да скоча в студен басейн помага за рестартирането ми“, казва Блеър.

През 2022 година Mean Baby ще бъде пусната както в книжен, така и в онлайн вариант. За тези, които не искат да четат, Селма ще направи и аудиоверсия, която ще чете сама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари