IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел обяви първите си концерти за лято 2022

28 октомври 2021 17 40

Всичко започва от Лондон

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Адел се завръща на сцената!

33-годишната изпълнителка разкри в социалните мрежи, че ще направи първите си концерти от 2017 година насам. Те ще се проведат през лятото на 2022 година в Лондон. Точните дати са 1 и 2 юли, а мястото е Hyde Park в английската столица. Адел вече пусна информация за предварителната продажба на билетите, но само няколко часа по-късно сайтът се срина от многото желаещи, които искат да се сдобият със златния пропуск.

„Ои, Оиии“, написа звездата в Туитър, споделяйки снимка на обложката на албума си „30“. В описанието тя даде и линк към сайта за продажба на билети, като тези, които не са успели да се включат в предварителната продажба, ще трябва да изчакат до 30 октомври, когато ще бъдат пуснати всички билети. Разбира се, датата не е избрана случайно, а във връзка с предстоящия албум на Адел, който се очаква да излезе на 19 ноември.

Концертът на изпълнителката ще бъде част от лятната програма на Hyde Park, която включва още звезди като Елтън Джон, Пърл Джем и Дюран Дюран.

Когато обяви пристигането на албума „30“, Адел заяви, че работи по него през последните три години и в момента се намира на съвсем различно място от представяното. „Със сигурност не съм никак близо дотам, докъдето бях преди три години. По принцип разчитам на рутината и постоянството, за да се чувствам защитена. Но сега, съзнателно, се впуснах в един лабиринт от абсолютен хаос и вътрешни терзания“, каза певицата в официално съобщение.

Адел допълва, че е научила много болезнени истини за себе си по време на записа, но най-накрая е намерила място, на което се чувства комфортно и е готова да покаже музиката си пред света. В предаване на живо в Instagram, звездата разкри, че албумът ѝ ще е основно за развода ѝ със Саймън Конеки, който беше финализиран през март 2020 година. „Имам чувството, че най-накрая намерих чувствата си. Ще кажа, че никога не съм се чувствала толкова спокойно в живота си. И също така съм готова да ви покажа албума“, обясни Адел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Изпълнителката започна турнето си Adele Live преди шест години, но трябваше да приключи през юли 2017 година, отменяйки последните си две изпълнения на стадион Уембли. Причината беше болка в гласовите струни. През 2011 година Адел се подлага на операция и беше принудена да се откаже от промотирането на албума си, защото загуби гласа си.

През 2017 година изпълнителката заяви, че е съкрушена да отмени „два от най-големите и най-добрите концерта в живота ми“. Концертът ѝ на 28 юни 2017 година събра 98 хиляди души на Уембли, което е рекорд за музикално събитие във Великобритания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари