IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След огромния скандал: Австралийски журналист се извини на Адел

29 ноември 2021 14 40

Мат Доран призна, че е обидил изпълнителката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Възрастните винаги са ни казвали да се извиняваме, когато обидим или нараним някого без умисъл. По този начин човекът отсреща ще разбере, че съжаляваме за грешката си и може да ни прости, след което да продължим с нормалните си отношения. Извинението и прошката често се случват между хората без излишни помпозност и внимание. Но когато говорим за звезди, нещата стават по съвсем различен начин.

В събота, 27 ноември, Мат Доран – журналист и водещ на австралийското телевизионно шоу Weekend Sunrise, завърши своята програма чрез споменаването на срамен инцидент, който създаде голяма полемика в социалните мрежи. Наскоро той призна, че докато е интервюирал Адел, разкрил, че е имал привилегията да чуе само песента Easy on Me от новия ѝ албум „30“. Доран и е имал възможността да слуша всичките песни на изпълнителката преди те да бъдат пуснати на пазара, но е пропуснал да види имейла, в който те са били прикачени. Така той отива на интервюто си неподготвен, което кара Адел да напусне разговора, който така и няма да бъде излъчен по телевизията.

„Това е история, която създаде вълна от тормоз и подигравки от целия свят, и ако трябва да съм честен, всичко това го заслужавам и напълно го приемам. Отидох до Лондон за интервю с Адел – невъобразима привилегия, която трябваше да бъде един от върховите моменти в кариерата ми“, започна Доран своето обръщение. Той призна, че е направил огромната грешка да помисли, че никой не му е изпратил албума преди той да се появи на пазара. След като кацна в Лондон обаче, журналистът получава имейл от Sony, в който не е пишело името на Адел, но се е съдържал линк към албума ѝ. „Истината е, че съм пропуснал тази подробност и това е най-важният имейл, който някога съм пропускал“, казва още Мат.

Досега Адел не е отговорила на публичното извинение на Доран, нито пък е говорила за злощастното интервю между двамата.

По време на публичното си признание, Доран отрече, че изпълнителката е напуснала интервюто по-рано. Той разкрива, че разговорът основно се е базирал на новата ѝ музика, като двамата са говорили още за това, че тя е един от най-известните артисти в света, но в същото време мрази славата. „Нашироко обсъждахме и същността на чистото изкуство, силата на гласа ѝ, както и какво е чувството да чуеш подобен звук да излиза от собствената ти уста“, казва още Доран.

Журналистът научава, че Easy on Me е била отчасти измислена, след като Адел е пяла акапелно под душа си. Интервюто е продължило 29 минути, а Доран нарича изпълнителката дълбока, забавна, неподправена и честна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

„Но всичко това няма значение. Защото, чрез изпускането на този линк, аз обидих Адел. Към Адел, казвам, че никога не съм искал съзнателно да те обидя чрез нарочното неслушане на твоята работа. Много се извинявам. Извинявам се на австралийските фенове на Адел и на вас, нашите зрители, които, заради моята грешка, бяхте ограбени от това интервю и правото да погледнете в душата на Адел“, казва Доран.

Той показа, че вече е слушал всички песни от новия албум, като цитира част от Hold On, в която Адел казва „Понякога прошката е по-лесна, когато се прави тихо“. Журналистът призна, че очаква тази прошка, но все пак е дължал извинение на зрителите и феновете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари