IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм отново става стриптийзьор

1 декември 2021 08 40

Третата част на „Професия: Стриптийзьор“ ще бъде пусната по HBO Max

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Третата част на филма „Професия: Стриптийзьор“ вече е в процес на работа!

В понеделник Чанинг Тейтъм зарадва феновете си, споделяйки в Туитър, че сценарият вече е готов и съвсем скоро започват снимките. Филмът ще носи името „Последният танц на Майк“, като ще бъде режисиран от Стивън Содърбърг, който прави и първата част от поредицата. Сценарият е написан от Рийд Каролин. Третият филм ще направи своята премиера по HBO Max.

„Нямам думи, с които да опиша щастието си, че ще работя със Стивън, Гре и Рийд, както и невероятния екип на HBO Max“, каза Тейтъм пред списание People. Той допълва, че новият филм ще е напълно различно преживяване от предходните и светът на стрийптизът никога няма да е същият.

Новината идва осем месеца, след като от HBO Max обявиха, че ще организират състезателно шоу, базирано на филма. То ще носи името „Истинският стриптийзьор“. В него ще участват 10 мъже, които са „загубили магията“ и ще се превъплътят в истинския Майк. Състезателите ще бъдат предизвиквани да разкрият душата и да покажат уменията си в танцуването, учейки различни хореографии и развивайки различно ниво на самочувствие. Накрая победителят ще получи парична награда и ще има възможност да се присъедини към шоуто Magic Mike Live в Лас Вегас.

Светът на „Професия: Стриптийзьор“ се разви доста от 2012 година. Филмът, в който главната роля е изиграна от Чанинг Тейтъм, спечели повече от 167 млн. долара по целия свят, което накара продуцентите и студиото да направят втора част – „Професия: Стриптийзьор XXL“, която излезе през 2015 година. Филмите също така вдъхновиха и създаването на театрален мюзикъл, който се качи на сцената през 2018 година.

Филмите са основно вдъхновени от преживяванията на Тейтъм, който, преди да стане актьор, работи като стриптийзьор. През 2012 година той споделя какво точно е харесвал и какво – не в работата си. „Обичах частта с танцуването, но не обичах да си свалям дрехите. Целият процес обаче беше и забавен“, казва той.

Засега не е ясно точно кога ще се появи третата част на „Професия: Стриптийзьор“, но сме сигурни, че голяма част от дамите по света ще я очакват с нетърпение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари