IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага обявена за най-добрата актриса

8 декември 2021 08 40

Певицата все по-устремено навлиза в Холивуд

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Нейната звезда изгря като певица, но изглежда Лейди Гага все по-утвърдено навлиза в света на киното. Блондинката получи отличието за „най-добра актриса“ според критиците на Ню Йорк за участието си в „House of Gucci“ и с това категорично циментира мястото си сред холивудския елит.

35-годишната Гага влиза в ролята на Патриция Реджиани в лентата на Ридли Скот, за която се говори, че е планирала убийството на бившия си съпруг Маурицио Гучи в реалния живот. Филмът в момента върви по кината и се радва на голяма популярност.

Актьорските умения на Лейди Гага получават отново специално внимание 3 години, след като тя бе номинирана за Оскар за участието си в мюзикъла „A star is born“. Тогава не успя да грабне статуетката в категорията за актриси, но взе такава за най-добра песен.

Актьорската кариера на Гага започва през далечната 2001, когато тя има епизодична роля в „Семейство Сопрано“. Участвала е още с малки роли в Girl at Swimming Pool #2 и The Telltale Moozadell.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари