IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Не съм жертва, а оцеляла“: Памела Андерсън разказва своята история

7 март 2022 08 30

Актрисата прави документален филм с Netflix

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Памела Андерсън е готова да разкаже своята истина.

54-годишната актриса, превърнала се в секссимвол на 90-те след участието си в „Спасители на плажа“, ще сподели своята гледна точка за историческия си живот в предстоящ документален филм на Netflix. Новината беше съобщена от самата Андерсън преди дни, като проектът се обработва вече няколко години, но чак сега е бил избран от стрийминг платформата.

Режисьорът на филма ще бъде Райън Уайт, който застава зад документалната поредица „Хранители“. Тя изследва неразкритото убийство на монахинята Катрин Чесник през 1969 година. Историята на Памела ще бъде и продуцирана от един от синовете ѝ – Брандън Томас Лий, когото тя споделя с бившия си съпруг Томи Лий.

Официалното описание на филма го нарича „интимен портрет, вграден в живота на Памела Андерсън, докато тя поглежда назад към професионалния и личния си път и се подготвя за следващите стъпки от бъдещето си“.

В ръкописна бележка с логото на Netflix отгоре, Памела пише „Моят живот. Хиляди несъвършенства. Милиони погрешни възприятия. Странен, луд и изгубен. Нищо, към което да се стремя. Мога само да ви изненадам. Не съм жертва, а оцеляла и жива, за да разкажа истинската история“. В края на съобщението актрисата е написала името си и е оставила отпечатък от целувка.

Новината за документалния филм на Андерсън идва само няколко седмици, след като от Hulu пуснаха сериала „Пам и Томи“, разказващ за период от края на 90-те години. Тогава Памела и Томи Лий попадат в центъра на скандал, след като сейф, съдържащ най-ценните им вещи, включително и секс касета, е откраднат от техни бивши служители. Интимният запис е публикуван в интернет и съсипва живота на двамата влюбени.

Източник, близък до ситуацията по онова време, казва пред списание People, че сериалът е пример за поредна експлоатация на Памела, използвайки много травмиращ момент в нейния живот. „След като касетата стана публично достояние, ситуацията стана много болезнена и е нечестно, че Памела е подложена на този тормоз, отваряйки нейни стари рани“, допълва източникът.

„Памела заслужава уважение. Тя е човешко същество и майка. Има лека доза лицемерие тук. Това е нейният живот и тя трябва да вземе решение дали той да се превърне в забавление за целия свят“.

Лили Джеймс, която влиза в ролята на Андерсън, каза пред Porter през януари, че се е опитала да се свърже с актрисата преди снимките на сериала, но не е получила отговор. „Наистина исках тя да бъде включена в проекта. Искаше ми се нещата да бъдат различни“, казва 32-годишната звезда. Допълва, че е искала да се погрижи за историята и да изиграе Памела по най-автентичния начин.

КоментариКоментари