IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените звезди на наградите Spirit

14 март 2022 18 00

Независимите награди Spirit и звездите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Звездна мода на червения килим

На тазгодишните награди Spirit феновете имаха възможност да се насладят на истинско модно дефиле на червения килим. По него минаха Кристен Стюарт, Андрю Гарфийлд, Маги Джилинхол, Лили Джеймс, Себастиан Стан, Джулия Фокс и много други.

Вижте кои звезди бяха най-добре облечени на червения килим.

Кристен Стюарт

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

Актрисата отново заложи на любимата си марка Chanel, обличайки бял костюм с черни ленти около кръста и във вътрешността на ръкавите и крачолите.

Андрю Гарфийлд

Андрю Гарфийлд

Снимка: Getty Images

Номинираният за „Оскар“ се появи във визия на Valentino, която включваше лилаво сако, риза в цвят лавандула и кафяви панталони. Той допълни външния си вид с обувки от Scarosso, часовник от Omega, пръстен от David Yurman и очила от I.a.Eyeworks.

Лили Джеймс

Лили Джеймс

Снимка: Getty Images

Звездата от сериала „Пам и Томи“ избра визия, която директно идва от модния подиум. Розовото бюстие, украсено с пайети и големи ръкави, беше съчетано с черни панталони с висока талия. Бижутата на Anita Ko завършиха тоалета от есенната колекция на Del Core.

Давид Дигс

Давид Дигс

Снимка: Getty Images

Актьорът от Blindspotting очевидно е готов за пролетта, залагайки на цветна визия от Moschino.

Себастиан Стан

Себастиан Стан

Снимка: Getty Images

Колегата на Лили Джеймс в „Пам и Томи“ изглеждаше елегантно и стилно в класически син костюм, комбиниран с черна тениска и черна разкопчана риза.

Маги Джилинхол и Питър Скарсгард

Маги Джилинхол,

Снимка: Getty Images

Режисьорката и съпругът ѝ се допълваха идеално на червения килим, като тя носеше черна рокля с флорални мотиви от Gucci, а той беше по-ежедневно облечен с червени панталони, бяла риза и черно яке.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари