IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 13-годишна пауза: Мег Райън се завръща към романтичните комедии

7 май 2022 18 00

Този път тя няма да бъде само актриса, но и режисьор

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Почивката на Мег Райън от романтичните комедии приключи, за щастие на нейните фенове.

60-годишната звезда ще режисира и ще играе в предстоящия филм „Какво се случва по-късно“, в който ще си партнира с Дейвид Духовни. Проектът е базиран на пиесата „Падащи звезди“ от Стивън Дийтц, който ще се включи в написването на сценария заедно с Мег и писателя Кирк Лин.

„Какво се случва по-късно“ проследява двамата герои Уила (Райън) и Бил (Духовни), които са били във връзка преди много време. Както се случва в романтичните комедии обаче, съдбата решава да ги събере съвсем случайно десетилетия след раздялата им. Уила и Бил започват да си спомнят за миналото и да си разказват за живота, което може или да затвърди раздялата, или да ги тласне отново един към друг.

„Какво ще стане, ако една снежна вечер се срещнеш с човек от миналото си? Някой, който преди е пазил тайните ти, защото веднъж, много отдавна, този човек е пазил и сърцето ти“, е официалното описание на филма.

Мег Райън успя да се превърне в една от любимите ни романтични актриси, изигравайки роли в „Когато Хари срещна Сали“ и „Имаш поща“. Последният ѝ подобен филм обаче беше през далечната 2009 година в „Сериозни на лунна светлина“. След това тя се насочи към телевизията и малко по-сериозните филми, участвайки във военния „Итака“ през 2015 година.

Засега „Какво се случва по-късно“ няма официална дата за премиера и не се знае кога точно започват снимките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Мила ( преди 1 година )
Данчо пенчев ( преди 1 година )