IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой ще смени Джак Спароу в "Карибски пирати"

19 май 2022 15 00

Оказва се, че може да не е мъж

Снимка: БГНЕС

Изминаха пет години от премиерата на Карибски пирати: Мъртвите не разказват приказки, но Disney не бързат да говорят за продължението на франчайза. Съвсем наскоро, по време на следващото съдебно заседание, Джони Деп обяви, че не иска да се връща в ролята на героя си Джак Спароу. 

Очевидно компанията знае за това предварително, така че веднага се подготви за такъв изход от събитието. Франчайз продуцентът Джери Брукхаймър говори за това пред The Sunday Times.

Снимка

Според Брукхаймер се водят преговори с актрисата Марго Роби, която трябва да замени Джони Деп в „Карибски пирати 6“.  Той отбеляза, че сега се пишат наведнъж две версии на сценария за шестата част - едната с Роби, а другата без нея. Не се знае обаче кога ще започнат снимките.

Освен това, като се има предвид, че продуцентът винаги е бил верен фен и съюзник на звездата, той не изключва възможността Джони Деп все пак да се върне към емблематичната си роля. 
Брукхаймер добави, че Disney ще се опита да преговаря с актьора, който запази цялата пиратска атмосфера на франчайза.

Припомняме, че Джони Деп беше отстранен от снимките в новите части на "Карибски пирати" заради обвинения на бившата му съпруга Амбър Хърд в домашно насилие. По-късно феновете на актьора публикуваха петиция с искане той да бъде върнат във франчайза.

Още повече, докато се води безпрецедентното дело между него и бившата му съпруга, което показва, че Джони може и да не е бил насилникът в тяхната връзка. Все пак Деп загуби доста от обвиненията на Амбър и именно заради това той поиска и да си върне доброто име.

В същото време неговата съдба може да последва самата Хърд, която вече не е искана в „Аквамен“ като и участието й във втория епизод се оказа доста съкратено, а екранният й партньор Джейсън Момоа заяви, че не иска да се снима с нея.

Все пак експерти не са сигурни, че делото, което води Джони Деп ще донесе успех. Той много трудно ще успее да докаже вина на Амбър Хърд. Актьорът обаче е доволен и от това, че показа мръсните тайни и на неговата обвинителка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

PhillipKeype ( преди 1 година )
Узнайте о дезинсекции и о дезинфекции в Московской обл. Служба Изос&#
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар