IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крисчън Бейл: Завръщам се като Батман, при едно условие

29 юни 2022 14 50

Той влезе в ролята на Брус Уейн в трилогията „Черният рицар“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Крисчън Бейл е готов отново да сложи костюма на Батман.

48-годишният актьор, който участва в трилогията „Черният рицар“, казва, че не възразява да влезе отново в ролята на Брус Уейн. Все пак той има едно условие – режисьорът Кристофър Нолан също трябва да се завърне. Той режисира Бейл в „Батман: Началото“, „Черният рицар“ и „Черният рицар: Възраждане“, излезли на екран в периода от 2005 до 2012 година.

Бейл казва, че засега никой не му е предлагал да се завърне като Батман, като дори се изненадва, когато хората го питат кога ще има снимки на новия филм. „Спират ме и ми казват, че някъде са прочели, че съм получил оферта за Батман, но аз им отговарям, че това е новина за мен. Никой не ми е предлагал такова нещо“, категоричен е актьорът.

Допълва, че с Нолан са направили пакт преди да започнат снимките на хитовата трилогия. В споразумението се е казвало, че двамата ще направят само три филма за Батман, след което ще напуснат сцената с високо вдигната глава. Бейл обаче е готов да наруши пакта, само ако и Нолан е съгласен. „Ако той има още една история за разказване и ме иска в нея, ще бъда в нея“, казва актьорът.

В момента Крисчън Бейл може да бъде видян в новия филм на Marvel „Тор: Любов и гръмотевици“, който ще излезе на голям екран на 8 юли. Лентата е режисирана от Тайка Уайтити и следва събитията от хитовия „Тор: Рагнарок“, излязъл през 2017 година. Бейл влиза в ролята на злодея Гор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thor (@thorofficial)

Относно новия „Батман“, в чиято главна роля виждаме Робърт Патинсън, Крисчън казва, че все още не е гледал филма. „Робърт е невероятен актьор. Срещнахме се преди време и поговорихме малко за ролята. За него чувам само хубави неща“, казва Бейл пред Variety. Обещава, че съвсем скоро ще седне и ще изгледа новия „Батман“.

Що се отнася до Кристофър Нолан, той режисира филма „Тенет“, в който игра и Патинсън. В момента работи върху новия си проект „Опенхаймер“, в който се очаква да видим звезди като Килиън Мърфи, Робърт Дауни Джуниър, Флорънс Пю, Емили Блънт, Рами Малек, Мат Деймън и много други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари