IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс и Джордж Клуни с опит да провалят сватбата на дъщеря си

30 юни 2022 17 50

Първият трейлър на филма „Билет за рая“ вече излезе

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джулия Робъртс и Джордж Клуни имат много важна, но и много забавна задача – да провалят сватбата на дъщеря си. Проблемът е, че двамата не се понасят, разведени са и трябва да забравят за различията си в името на общата цел.

Това е идеята на новия филм „Билет за рая“, който отново събира емблематичните актьори след общия им филм „Пулсът на парите“ от 2016 година. Първият трейлър на новия проект излезе вече в YouTube и социалните мрежи, като обещава да предложи на публиката забавна комедия с леки нотки на романтика. Джулия и Джордж играят разведена двойка, която обявява примирие в опит да спрат сватбата на дъщеря им, която иска да се врече във вярност на човек, когото току-що е срещнала.

„Дъщеря ни ще се омъжи за човек, когото току-що е срещнала, на хиляди километри от дома. Захвърля кариерата си на вятъра“, казва Клуни на непозната, която е седнала между него и Джулия в самолета. Робъртс след това добавя Точно както направи майка ѝ, така че аз съм единствената, която може да я спре. Тя не го слуша“.

В трейлъра 54-годишната Робъртс и 61-годишният Клуни пият шотове, танцуват и играят бира понг. В една от сцените Джордж е ударен от делфин, докато се оглежда за акули. Видеото беше споделено и от Джулия в социалните мрежи.

„Билет за рая“ е режисиран от Ол Паркър, който се занимава и с „Mamma Mia! Отново заедно“. През януари Клуни каза пред Deadline, че филмът е нещо специално и представя история от старото поколение.

„Ол Паркър е чудесен сценарист и режисьор, който написа сценарий, а аз не съм правил романтична комедия от 1996 година. Правил съм някакви незабележителни, но в тази с Джулия и имаме възможност да бъдем саркастични един към друг по най-добрия начин“, каза актьорът. Допълва, че веднага щом получил сценария, се обадил на колежката си и ѝ казал, че ще приеме ролята, само ако тя приеме нейната.

Двамата приятели работят заедно по „Бандата на Оушън“ и „Пулсът на парите“. Според Клуни, те са си прекарали чудесно по време на снимките. Във филма участват още Били Лорд, Кейтлин Девър и Лукас Браво. „Това е един много забавен, забавен, забавен актьорски състав“, категоричен е актьорът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by heddy dayan (@blogdaheddy)

„Билет за рая“ ще излезе в кината на 21 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари