IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как скандалът с Оскарите повлия на кариерата на Уил Смит?

1 юли 2022 10 50

Актьорът продължава да получава награди

Снимка: БГНЕС

Тази година 94-ата церемония по връчване на наградите „Оскар“ беше запомнена от феновете като скандална. Причината – Уил Смит публично удари шамар на водещия на наградите „Оскар“ Крис Рок, защото се пошегува грубо със съпругата му. След това кариерата на актьора тръгна надолу.

Заради неприятен инцидент Американската филмова академия забрани на Смит да участва в техните събития за десет години.
Артистът също беше принуден да се откаже от няколко филмови роли. Скоро Смит се загрижи за психичното си здраве и отиде на терапия.

Въпреки това, напоследък в живота на Уил имаше положителни промени. Преди дни в Лос Анджелис се състоя BET Awards 2022, където Смит спечели номинацията за най-добър актьор. Той спечели наградата за най-добър актьор за Ричард Уилямс в „Крал Ричард“ на Рейналдо Маркъс Грийн.

Смит може да се надява, че бъдещето му като актьор не е чак толкова застрашено. Също така той полага усилия да се сдобри с Крис Рок. Неговата съпруга Джейда също коментира, че се надява това да се случи.

От известно време звездите трябва доста да са внимателни в поведението си, ако искат да продължат успешната си кариера. Като че ли преди Холивуд обичаше „лошите“ момчета и момичета, но сега всяко действие на звездите им е гледано под лупа, особено ако е свързано с насилие или липса на разбиране към различните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари