IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иво Аръков опасно близо с Маги Джанаварова

15 юли 2022 17 50

Двойка ли са?

IStockphoto

IStockphoto

Какво се случва с личния живот на Иво Аръков? Това се питат част от неговите фенове, след като актьорът сподели снимки с Маги Джанаварова. На тях двамата са в опасна близост – на фона на красив залез на гръцки плаж.

На един от кадрите звездата от „Съни бийч“ е прегърнал певицата. Докато на другия я държи на ръце.

Макар някои да се усъмниха, че Аръков е оставил гаджето си Габриела, най-верните му последователи веднага установиха, че той е в компанията на изпълнителката заради техен общ проект.

Оказва се, че мускулестият Иво е главно действащо лице в клипа към най-новата песен на Джанаварова, която бе официално представена преди броени дни.

„Давам“ е тук за вас! Този проект отново е мисия, мисията да обичаме и даваме безкористно! Изключително щастлива и благодарна съм на страхотния Иво Аръков, че се съгласи да се включи! Благодаря ти за професионализма и човечността! Тази песен ме събра с прекрасни хора!“, написа певицата в социалните мрежи.

„Изключително благодарна съм, че точно Иво Аръков участва във видеото, което снимахме в мое любимо селце в Гърция“. Това сподели Маги в интервю за Bulgaria On Air. И изтъкна, че въпросното парче е „създадено с любовна и секси емоция, за флирт“.

Що се отнася до избора на Аръков, който предизвикателно я прегръща и целува в клипа, певицата добавя:

„Искаше ми се да е актьор, защото аз не съм – да компенсира моята неопитност. Той успяваше да ме отпусне в много от моментите, в които се стягах и не знаех как да се държа естествено. Изключително благодарна съм му, той беше първото име, за което се сетих“.

Междувременно, преди „Давам“ да се завърти по телевизии и радиа, Иво Аръков сподели, че жената, с която имал кратък брак, е починала. И даде да се разбере, че в момента е с Габриела Николаева, на която много държи. Ето защо не пожела да разкрива подробности за въпросната връзка, останала в миналото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари